Tökéletes hormoneredménnyel mi okozhat szőrszálakat az állon? (tudásbázis)
9. d62762eb79
2010. okt. 29. 01:12
én nem ismerem a hormonszintemet, de ahogy idősödöm, egyre több szőrszál jelenik meg az államon. néha a nyakamon is meghökkentő szálakat veszek észre, ezek inkább olyanok, mint a haj, és hosszúak. lézeres kezeléssel ki lehetne irtani őket, de nálunk nincs ilyen, se pénz nincs rá. így marad az epilálás meg a csipesz. de ha néha elfelejtem, kicsit megijedek magamtól, ha tükörbe nézek...
8. kicsi80 (válaszként erre: 7. - Cippora)
2010. okt. 28. 11:52
Köszönöm a választ:)
7. Cippora (válaszként erre: 6. - Kicsi80)
2010. okt. 28. 11:13
Mindegy,végülis nincs jelentősége.Nyugi,teljesen normális,pláne ha a hormon is jó.Csak ismételni tudom magam :)
6. kicsi80 (válaszként erre: 5. - Cippora)
2010. okt. 28. 11:05
Hát fehérbőrű vagyok és szőke, bár festett szőke. Az eredeti világosbarna.
5. Cippora (válaszként erre: 4. - Kicsi80)
2010. okt. 28. 09:49
Hát így meg pláne teljesen normális,nyugi.Ki kell csipesszel óvatosan húzni.
Gondolom amúgysem egy fehér bőrű,szőke hajú nő vagy,bár láttam már olyat is fekete pihékkel.Én napi szinten több ilyet is láttam,sőt volt még "cifrább" helyeken is nem kívánatos szőrszál.
4. kicsi80 (válaszként erre: 3. - Cippora)
2010. okt. 28. 09:44
Nem sok, kevesebb, mint 10 szál, de pár szál van a meellemen is, a hormonjaim teljesen rendben vannak, a felső határ közelébemn sincs a tesztoszteronom. Szóval azt mondod, hogy ez normális lehet?
3. Cippora
2010. okt. 28. 09:32
Mármint mennyiségre mennyi szőrszál???Mert hacsak nincs akkora borostád mint egy férfinak,hanem csak mondjuk 10 feketébb szőrszál az álladon,akkor az teljesen normális,pláne ha a hormoneredményed is rendben van akkor genetika.Kozmetikusként minden második nőnek láttam,szedtem ezeket a szőrszálakat.Kellemetlen,nem esztétikus,de ez van.
2. dca7af89ee
2010. okt. 28. 09:09
Jó kérdés, nálam is hasonló a helyzet... Kellemetlen, és nincs rá magyarázat..
1. kicsi80
2010. okt. 28. 09:04
Tökéletes hormoneredménnyel mi okozhat szőrszálakat az állon?
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...