Tokaj és Erdőbénye viszonylatban, ezek környékén tud valaki túraútvonalat, néznivalót? (beszélgetős fórum)
8. Böbusz
2011. aug. 1. 16:27
:D:D KÉSŐŐŐŐ!!! :D:D
De kedves tőled, hogy megírtad!! :)
Közben nekem is beugrott, hogy mik vannak ott a környéken, anno én is jártam már arra...
PUSZI!
7. Gumicsirke
2011. aug. 1. 16:19
Most beugrott, mi is voltunk Boldogkőváralján:) asszem:DDD
6. Böbusz
2011. júl. 29. 08:37
Uha, fent vagy Hoxán???
Rákerestem erre a Megyer-hegyi tengerszemre...
Kocsival vmeddig tudunk menni, nem tudod?
Utána lábbusszal? És nehéz feljutni oda? Vagy inkább "lightos"?
5. Mili25
2011. júl. 29. 08:23
Igazán nincs mit! Remélem tetszeni fognak a programok :) Jó utat, túrázást és kikapcsolódást! =)
4. Böbusz
2011. júl. 29. 08:18
Jaj, köszi!!!! :) :)
Egyik fele sem jártam még... :)
KÖSZI AZ INFOKAT!!! :)
3. Mili25
2011. júl. 28. 20:07
Szia! Megnézhetitek a Regéci várat, vagy a Füzérit is. Mind a kettőhöz gyalog is fel lehet menni, az elég jó kis túra. Főleg a Füzéri várhoz :D Vagy ott van még Boldogkőváralján is a vár. Nem tudom mire gondoltál. Nekem most ezek jutottak eszembe :) Vagy Sárospatak felé a Tengerszem. Nem tudom jártatok-e arra már, de az a hely is nagyon szép, és érdemes megnézni.
2. Böbusz
2011. júl. 28. 15:57
valaki??? :)
1. Böbusz
2011. júl. 28. 15:27
Hamarosan közeleg a hosszú hétvége, ami csak a Miénk. :) Erdőbényén lesz a szállás, de nincs sok tippem, hogy onnan merre induljunk.
Túrára gondoltunk, 1-2 napunk arról szólna.
Étterem, vendéglő, amit ajánlotok?
Tudom, Tokajon veszünk bort :) az kihagyhatatlan, de nem várost nézni akarunk.
További ajánlott fórumok:
- Sok embernek főzni, viszonylag olcsón
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?
- Elkeserítő, hogy viszonylag fiatalon ennyire rossz a...
- Ha rövid időn belül viszonylag nagy összegre lenne szükség, mik a lehetőségek?
- Tudnátok-e olyan virágokat, növényeket ajánlani, amelyek egy viszonylag sötét lakásban is tarthatóak?
- Tudna valaki ajánlani valami romantikus és viszonylag olcsó helyet a májusi hosszú hétvégére?