Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :) (beszélgetés)
Amikor én 10éves kislányka voltam, az apám nem velem csináltatta a rántottáját és ha tudott, igyekezett az önveszélyes mivoltomtól megvédeni.
Fantáziátlan nööi mivoltom ellenére lehetetlen módon, mégis gondolat születék a fejemben, talán nem egy kósza rántottareceptért tévedöödött a tekinteted eme topicra?
Hát kérlek, ahhoz semmilyen kést nem kell kihúzni senki hátából-felteszem szeletelt kenyeret vásárolsz majd a rántottához, mert kés-villa-olló nem 10éves kislányok kezébe való, egy tányérban tetszööleges mennyiségüü megsózott tojást habveröövel, vagy egy kósza villával felversz és megy a teflonba (hacsak még nem idöözöl a fantáziáddal), amibe elöözööleg a felkarcolás arányához mérten pár csepp, vagy egy kiskanálnyi olajat öntöttél. A gázt ne felejtsd el begyújtani.
Kicsit más, mert omlett, de kedves rántottakészítöö nénik!, a sajtos omlett isteni vaníliás cukorral megszórva!!!! en sem akartam elhinni...
Hogy mekkora egy köcsög vagy, büszke lehetsz magadra!
Egy jó szakács is holtig tanul, nem szégyen másoktól ötleteket kapni, ezerféle variációja lehet egy tojásrántottának is. De persze, te mind a 15 647-et tudod, mert olyan nagy a fantáziád! :o)
Csak 30 félét???? Milyen egy nő lesz belőle seggfejke,hogy csak 30-ig kalibrált a fantáziája????:)
Sajnálom, hogy ilyen"apáéval "áldotta" meg a sors...
a kislányod ritka mint a fehér holló unikornisháton :DD
10évesen én örültem hogy egyáltalán rántottát csinálhattam.. nem hogy 30 félét :DDD
nem mindenki Martha Stewart a konyhában.. naés?
Az én 10 éves kislányom kb. 30 féle rántottát tud készíteni.
Elnézést, ha egy felnőtt nőt megbántottam azzal, hogy rákérdeztem arra, hogy miért nincs fantáziája?
Senki nem kért rá, hogy ide írjak.
Csak úgy jött.
Vannak nem tilpákok és tilpákok.
Így kerek a világ.
Bocs, de akinek ennyi fantáziája nincs...
Gondolom te még egy ragyogó állást szeretnél sok pénzért.
Tényleg nem tudsz egy szakadék rántottát megízesíteni a fantáziád szerint?
Milyen nő vagy te?
Vagy a nagyluku tésztareszelővel legyalulni. Vookba sütni, és rá a tojást.
Cukkinivel mást is megbolondítok. Pl darált húst, szintén vookba zsírjára sütni. Mert levet ereszt a hús. Ha igényli kis olajat teszek még rá, és abba a reszelt cukkinit. Só pár gerezd fokhagyma. Rizs rá ez a sült keverék, és sajtot ráolvasztani..
Oké ez nem tojásos.. :)
oregánó, bazsalikom...egy kis zöldfűszeres sajtkrém ilyesmi.
:)