Hogyan, mikkel szoktad gyorsítani az anyagcserédet? (beszélgetés)
zöld tea,rostos italok,ételek
de mindenkinek más jön be,ki kell tapasztalni!
Sziasztok!
Még a csalántea is az anyagcsere pörgetők közé tartozik (számos jó tulajdonsága mellett), de mint ahogy azt már többeknél olvastam, én is a citromos vízre és a zöld teára esküszöm :)
Sziasztok,
elolvastam a hozzászólásokat, hát nem mindennel értek egyet, de nem ez a lényeg. Most szoktatom magam arra, hogy napi legalább 2l folyadékot igyak, mert sajnos sokszor nem figyelek és elég keveset iszom. Viszont ilyen folyadékbevitel mellett én pl nem tudok 5x enni. Nekem bőven elég a napi 3 kajálás. Sokszor úgy eltelít a folyadék, hogy ha még ennem kéne tuti rókakoma lenne a dologból. :-)
Mindig csak a kifogás...
Tudom hogy gáz, ha gyárban dolgozik az ember, és nincs úgy idő, meg lehetőség enni, de ha nem gyárról van szó, akkor is lehet gáz az időbeosztás...
Én pl antibébit szedek... Nem befolyásolja a súlyom.
Era06
Mert nem jól eszel.
Egy picit engedd had segítsek.
Erre kíváncsi vagyok én is. Azt eszek össze amit akarok, még sincs hatása.
A bevétel és a kiadás nincs egyenlő arányban
Sziasztok!
Hat ez engem is erdekelne, mert aktualis lenne par kg.
A kerdesre valaszolva nalam a tuti hatas(nem fogyasra) a sok folyadek, napi 2,5 liter viz.
citromos viz
almaecet
erőspaprika
A napi sok étkezéssel készteted arra a szervezeted hogy anyagcsere felgyorsuljon...
Azért gondoljunk már bele, hogy aki naponta 2x 3x eszik, annak milyen anyagcseréje van,
és annak az illetőnek milyen, aki több étkezést bonyolít le...
De persze ahány ember, annyi elv :D
Nálam meg pl nulla hatása van a tejeskávénak...
Minden étkezés előtt friss zöldsaláta, az talán hatna, csak nehézkes a gyakorlatban megoldani.
Egy finom tejeskv reggel,és nálam az tuti hatás:-)
Csak zárójelben megjegyzem a napi 5-6 étkezést én nem tartom optimálisnak,tudom,hogy most ez a nagy trend,de akkor sem normális dolog,hogy a gyomort ezáltal állandó terhelés alatt tartjuk,még ha pici adagok akkor sem jó.
De ez csak az én véleményem,és néhány orvosé:-)
További ajánlott fórumok:
- Vízhólyag gyógyulását milyen házi praktikákkal lehet gyorsítani?
- Írnátok nekem olyan tea nevet, ami gyógyszertárban kapható és diétás, anyagcseregyorsító?
- Hogyan tudnám felgyorsítani az anyagcserémet?
- Hogyan tudnám gyorsítani a gépemet? RAM csere vagy bővítés?
- Gyors anyagcsere-Hogyan lehet hízni!?
- Euthyrox 25 mg, valaki hízott már tőle? Állítólag gyorsítania kellene az anyagcserét, én mégis híztam tőle 3 hónap alatt 4 kilót.