Tojásos spárga vajszószban recept

80 dkg spárga zöld
4 db tojás
4 evőkanál Rama margarin
2 db Knorr Petrezselymes tyúkhúsleves-kocka
só, bors
A Tojásos spárga vajszószban elkészítési módja:
A két Petrezselymes tyúkhúsleves-kockát egy liter vízben forraljuk. Alaposan mossuk meg a spárgát. Vágjuk le a megkeményedett végeket és zöldség tisztítóval vékonyan hámozzuk meg. Kössük össze cérnával adagonként és főzzük meg az alaplében, míg teljesen meg nem puhulnak. Közben főzzük keményre a tojásokat, hűtsük le, tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra. Vegyük ki a spárgákat az alapléből, csepegtessük le. Rakjuk tányérra , szórjuk meg sóval és frissen őrölt borssal, majd tegyük rá az aprított tojást. Olvasszuk fel a margarint, párologtassul el belőle a vizet és öntsük a spárgára. Megszórhatjuk reszelt sajttal vagy zsemlemorzsával, majd süthetjük pár percig forró sütőben.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2014. máj. 29. 23:01
A tojásos spárga vajszószban elkészítési módja és hozzávalói.