Többet fizettem, mint ami az árun szerepel. Reklamáljak? (tudásbázis)
:)
Én is alap esetbe, csak ebbe a hőségbe a két éves fiammal elég nehezen akaródzom elindulni :(
Éééén szoktam...
:)
Hát.....
Ezt a kérdést fel sem kellett volna tenni!
Egészen biztos, hogy van egy másik pár olyan szandál is a boltban, ahol megnézik az árat.
Egyértelmű a reklamálás! ezresárt??!!
Tudod van az a mondás, hogy a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
Kár, hogy nem vetted észre akkor, így már nem tudod bizonyítani, hogy azt a blokkot tényleg ahhoz a szandálhoz kaptad....
Ha gondolod azért próbáld meg...
Persze, csak nem tudom ez törvény szerint hogy van.
Azért egy 1000-es nem mindegy.
Vettem tegnap egy szandált a gyereknek, és nem volt kint méret, ezért az eladó másik polcról hozott egyet, és nem is igazán láttam a dobozát. Itthon vettem észre, hogy 4450-et fizettem, a dobozon pedig 3450 ft van, és a szandál cimkéjén is 3450 ft van. Ott az árat azért nem is néztem, mert nyár elején is vettem neki egy ilyent, és akkor is 4000 körül volt, nem is foglalkoztam vele.
Szerintetek érdemes visszavinnem?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - minden jöhet, amiben o-ó betű szerepel
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!
- Közmondások, szólások, hasonlatok, kifejezések, melyekben egy állatnév szerepel
- Írjatok olyan híres emereket, akiknek a nevében ország vagy város neve szerepel?
- Irj egy olyan dalt (sláger, ária stb.) amelynek első sorában egy növény szerepel
- Kinél reklamáljak a közlekedési lámpák miatt?