Több, mint egy hónapja nem gyújtottam rá, de azóta minden reggel mellkas vagy tüdő fájdalomra ébredek. Miért? Eléggé ijesztő. Volt valakinek (beszélgetés)
8. b486c9cf7d
2015. szept. 3. 22:33
Tisztul a tudod, nekunk is fajt hetekig, mikor abbahagytuk.
7. Guruljka (válaszként erre: 1. - Vaszily60)
2015. szept. 3. 15:41
Végezz légzőgyakorlatokat.
A neten lehet találni légzőtornát is.
Ez részben pszichés folyamat, de lehet ilyen a váladékok feltisztulása is tényleg. Én hangszálgyulladást is kaptam régebben egy leszokási szakasz alkalmával.
Ne foglalkozz vele, és főleg ne ijedj meg. Carr azt mondaná, a nikotinféreg mindent elkövet, hogy az adagjához jusson.
Carr könyvei ingyen letölthetőek a netről.
6. fincsi5 (válaszként erre: 5. - Csipkerózsika)
2015. szept. 3. 15:00
Biztos. Én Noszvajon voltam régen, hát életemben annyit nem köhögtem, és nekem is fájt a mellkasom..az a tiszta, éles levegő. :)))
5. Csipkerózsika (válaszként erre: 4. - Vigyorex6)
2015. szept. 3. 14:52
Igen, tisztulás.
4. Vigyorex6 (válaszként erre: 1. - Vaszily60)
2015. szept. 3. 13:52
Tisztul a légzőrendszered. Nemsokára elmúlik.
2015. szept. 3. 13:51
pszichés
2. andi6020
2015. szept. 3. 13:21
El fog múlni.
1. vaszily60
2015. szept. 3. 13:03
úgy kb 5-6 éve cigizek,végleges a leszokásom úgy gondolom mivel soha többé eszem ágában sincs rágyújtani. Tudom nem sok idő amióta nem szívom,de tudom,hogy nem kell többé. Amióta nem szívom ha felkelek, egyből fáj a mellkasom úgy egy jó óráig,közben pedig sokat köhögök a köhögés gondolom a tisztulás miatt van, de miért fáj a mellkasom ? Májusban volt utolsó tüdőszűrésem akkor minden rendben volt, gondolom azóta nagy mértékű károsodás nem következhetett be. Kezdek nagyon aggódni :(
További ajánlott fórumok:
- Mit kell enni amikor begörcsöl a lábunk? (alszunk és nagy fájdalomra ébredünk)
- Mit adjak fogzási fájdalomra?
- Ma gyújtottál illatgyertyát a lakásodban?
- Ma már nem gyújtottam rá...most kicsit meginogtam!HELP :S :D
- Csípőízületi kopásra, egyéb krónikus fájdalomra mi lehet a megoldás?
- Kapott már valaki arany injekciót ízületi fájdalomra?