Több, mint 100 kutya van az Illatos úton! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ismét teltház van az Illatos úton.
Olyannyira, hogy altatás is volt, és sajnos nagyon úgy tűnik, hogy újra lesz, hacsak nem történik csoda.
Többféle csoda van. A legérdemlegesebb csoda az lenne, ha az emberek felfognák az ivartalanítás, chipezés jelentőségét. Ha csak olyanok tartanának kutyát, (és egyáltalán bármilyen állatot) akik tudják,...tovább» mit jelent ez a szó: felelősség.
Az is csoda, mikor egy kutya kiszabadulhat a rácsok mögül, és szerető családba kerül.
Tégy csodát...
Sziasztok!
Sajnos én már jártam az Illatos úton, iszonyú körülmények között tartják a kutyusokat. Nyers húst dobnak nekik, mocsokban, piszokban vannak (jó egy-két kivétellel). Szívszorító látvány volt látni őket.
A szomszédomék két év alatt a negyedik kutyusukat fogyasztják. Amelyik nem tetszik nekik, azt pár hónap múlva tovább passzolják. Hol ide, hol oda (utca).
Kérlek, segítsetek!
Az Illatos úton telt ház van, 100-nál is több kutya van! Innentől kezdve csak úgy tudnak új kutyát bevenni, ha a régiek közül elaltatnak 1-et. :(
Ha valaki szeretne kutyust, vagy tud olyat a környezetében, aki szeretne, kérlek, segítsen!
Akár kölyök kutyust, akár felnőttet szeretne, ha 1 kutyust is meg tudunk menteni, az is nagy dolog!
Ha valakit érdekel, priviben küldöm az elérhetőségeket...
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem a kutyákat. Hangosak. Olyanok, mint a duracell...
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Mentett kutya, ha itthon vagyok jól viselkedik. 1 órára elmentem, felugrált minden szekrényre, mint a macskák. Erről hogy szokik le?
- Melyik az a kistestű kutyafajta, aminek olyan a szőre mint ha puha fonálból lenne?
- Autóval több km távolságra elvitt kutya mi alapján talál vissza?
- Normális az hogy az 1 éves szuka kutya több mint 2 hete vérzik?