Több éve nem csinál a szomszéd kerítést, mit tehetek? (beszélgetés)
Igazad van.
Viszont Fi-t is megértem,csak egy csirkehálós "alap" kerítés sem olcsó.Vannak dolgok amikor betelik az a bizonyos pohár, az ember nem akar már mindent "hagyni"és más helyett megcsinálni.
mindig az épít kerítést, akinek szüksége van rá. A jegyzőt, valamint az állatokat ki kell hagyni ebből a szánalmas "harcból".
Én 50 métert építettem, mert a szomszéd nem. Megérte, mert a lelkemben béke van.
Az állattartásra vonatkozó rendeletekről a közjegyzőnél érdeklődj!
Szerintem ezzel rá tudod kényszeríteni - ha érdekli a kutyák sorsa.
Lopnak a kutyák? Hozzám is átjárt kis keverék kuty, kölyök doberman nagyobb mint egy ember és valami középmagas keverék
Én elvagyok minden állattal
Én olvastam egy cikket valahol...vagy hallattam, hogy az egyik szomszéd a kutya gumit rendszeresen átdobálja a szomszédnak. Hiába kérték már, hogy hagyja abba rendíthetetlen módon minden nap lelkesen átlapátolja.
Egyébként gondolom nálatok is van jegyző, menj el és tegyél panaszt vagy kérj segítséget. Közben a kecskeprojektet én is támogatom.
Vegyél tyúkokat, vagy egy-két kecskét, és járjanak át hozzá legelni.
Nem telik bele sok idő, lesz kerítés. :))
Nem kötelező a kerítés, hacsak
Szerintem sokat nem tehetsz,hacsak nem jár át hozzád tőle pl.kutya , tyúk,,vagy valami.
Kérdezd meg a jegyzőt.
További ajánlott fórumok:
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Szomszéd háza előtti gyümölcsfa átlógva hozzánk, nálunk piszkol. Mit tehetek, hogy ez megszűnjön?
- Mit tehetek? Albérlő a szomszédom.
- Felső szomszéd gondok... Mit tehetek?!
- Mit tehetek ha a szomszéd kutyája mindig az úton van?
- Kötelezhető-e a szomszédom, hogy kerítést építsen?