Tippek életmódváltáshoz (beszélgetés)
Hú ez nagyon jó cikk. Tökéletesen összefoglaltad. Gratulálok.
Csatlakozom az előttem szólókhoz,szerintem is nagyon hasznos cikk,sok embernek el kellene olvasnia!És valóba úgy van,hogy ezt nem lehet erőltetni.Az én családomban is vannak olyanok akiknek fel kéne nyitni a szemüket,de nem sikerül!Nem érdekli őket mit esznek,és hogy a tészta pörkölttel,valamint a cukros üdítők helyett mást kellene fogyasztani!Mi már szerencsére jó úton járunk!:)
Köszi! Én sem értem, hogy jött ez így össze! :) Valami átkattant az agyamban, és elkezdtem normálisan viszonyulni az evéshez. De én sem tudom, minek köszönhető, úgyhogy nem tudom elárulni a titkot! :)
Klassz cikk lett, gratulálok! :)
Amúgy grat a kilóeredményekhez. Nagyon szépen egyenletesen adtad le a fölösleget. Heti egy mérlegelés, többnyire 0,5-1 kiló körüli fogyás, de látszik, hogy végig odafigyeltél semmi kilengés nincs benne.
Ha ez nem meggyőző akkor...
Vérprofi:)
Tök jó kis cikk lett, nagyon jól megfogtad a lényeget.
Nekem nagyon hasznos :)
Segíteni csak azon lehet, aki hajlandó is tenni érte. Ez néha nagyon nehéz. Egy ideig én is csak áltattam magam.
Lenne egy "mókás" kérdésem: a BKV-s közlekedés hány kcal energiát igényel? :) csak mert napi 2-3 órám rámegy erre... kapaszkodás, egy-két iskolás tájékoztatása táskahordással kapcsolatban, hirtelen fékezésnél pedig "győzedelmi zászló"-ként repülés. :)
Aranyosak vagytok, köszi! Igazából ez az írás azért született, mert a sógornőm megkért, segítsek neki: neki is, és a 9 éves fiának is fogynia kell(ene) eü okokból. Gondoltam hátha másoknak is hasznos lehet ez a "kis" összefoglaló. Ők egyébként nem igazán éltek a lehetőséggel (bármiben segítettem volna), úgyhogy remélem másnak hasznára válik egy-két gondolat. Mindenkinek pirospont, aki végig bírta olvasni. :)
Nagyszerű cikk! Előbb is megirhattad volna :-))) Koszonom!
Gratulálok a cikkhez, nekem nagyon tetszik! Ha az életmódváltásom elején elolvastam volna egy ilyen cikket, könnyebb dogom lett volna. :-) Ebben minden benne van, ami a sikerhez vezethet! :-)))
inkább 2 cikkben kellett volna megírnod :)
elolvastam... hú, de kedvet kaptam! :)
Jól összefoglaltad az "okosságokat", bár ismered a mai tényállásomat, nekem ez egy kicsit robotszerű.
:)
Nagyon egyszerű, fejben kell eldönteni, ha ez megvan, akkor minden simán megy, ha EGÉSZSÉGES vagy!
Szia! Köszönjük szépen az összefoglalást! Hasznos jó tanácsokat szedtél össze! Köszi!
Szia. Nagyon jó összefoglaló írás! Sokak számára fog segítséget nyújtani.
A BMI-s dolgot leszámítva (ami rengetegszer fals eredményt ad). Valaki nem tudja eldönteni tükör alapján (ami szerintem valószinűtlen), hogy szükséges-e leadnia pár kilót, menjen el egy testzsír% mérésre..:)
Saját tapasztalataimat - és persze az olvasott sok okosságot - szedtem össze az alábbiakban, hogy segítsen azoknak, akik elhatározták, hogy életmódot változtatnak, egészségesebben fognak élni, de nem igazán tudják, hogy kezdjenek hozzá.
Ugrás a teljes írásra:
Tippek életmódváltáshoz
További ajánlott fórumok: