Tippek éjszaka is dolgozóknak, avagy honnan tudom, mikor van ovulációm? (beszélgetés)
www.ciklus.hu
én ez alapján estem teherbe. értestenek emailben, hogy mikor lesz ovulációd többek között. szuper kis oldal.
Szia!
Megvagyunk, nekünk sem jött össze még...
De azt hiszem nem is baj, mert, ha minden igaz, akkor nov-től megyek a cégünkön keresztül angol középfokú tanfolyamra és nem biztos, hogy most jó lenne...
Nektek viszont nagyon szurkolok!
Hajrá! Remélem Nektek összejön!
Szia tiriniti! Hogy vagy?
Nekünk még nem jött össze. De nem adjuk fel! Következő ciklusban megyünk inszeminációra...
Szia!
Nagyon köszi a válaszod, nem zavartál össze egyáltalán. Én is olvastam a mikroszkópról, csak kicsit drága beruházásnak tartom, mivel csak az életben párszor van rá szükség.
Most, hogy mosndod az ovutesztet, megyek és csinálok is egyet, hátha... Van itthon tartalékban 20 db., de szerintem nem lesz elég a bébihez, kell majd még vennem. Ez alehetőség maradt egyedül.
Hajrá Nektek!
Szia!
Szerintem nincs sok értelme. Én nem éjszakázom, viszont a férjem heti váltásban délelőtt, délután dolgozik. Vagy éjfél körül ér haza, vagy reggel 5 körül megy dolgozni, ráadásul én meg teljesen változó időben kelek. 4-8 óra között a munkám miatt. Én sem tudom megoldani, hogy ugyanakkor hőmérőzgessek. Az ovulációs teszten viszont már én is gondolkoztam, azt elvileg bármikor lehet használni, legalábbis még utánaolvasok. Meg olvastam még mini mikroszkópról is, ami a nyálból is meg tudja állpaítani, ha páfrányos, akkor van az ovuláció. Rákeresel a neten ezekre és máris okosabb leszel Te is!
Remélem tudtam segíteni és nem összezavartalak csak!
Szia!
A Tesz-Vesz-en tudsz venni, kb. 100Ft/db-ra jön ki az ára. Én onnan rendeltem meg fogok is. Meg van terhességi teszt is....
De még a Babatervezők otthona és azon belül Shop.... ott is rendelhetsz!
Sziasztok!
Tippeket várok a fenti problémámra. Mivel éjszaka is dolgozom, így úgy tudom, hőmérőzés kizárva az ovuláció meghatározására. Még új vagyok itt....
További ajánlott fórumok:
- Hogyan számoljam ki mikor van az ovulációm?
- Lehet hogy nem volt ovulációm?
- Idősek otthonában kinek a felelőssége megcsinálni az otthonba a nagymamámnak vett motoros ágyat, nekünk vagy az ott dolgozóknak?
- Nem tudom mikor van az ovulációm, ihatom a palástfű teát?
- A segélyszervezeteknél adnak fizetést az önkéntes dolgozóknak?
- Mikor lehetett ovulációm, mikor teszteljek?