Tippek bikinis fotózáshoz való felkészüléshez (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tippek bikinis fotózáshoz való felkészüléshez
Az ellenkezőjéről volt szó, neki nem dagadt, hanem apadt a lába. Azért kellett letaposnia a sarkát, mert nem volt kényelmes, mivel a diéta következtében szinte túl nagy lett.
Ez a vattás dolog talán olyankor működik, ha csak ücsörögni kell, járás közben elcsúszhat, bár ragtapasszal lehetne rögzíteni, de olyan illúzióromboló lehet egy szexi csaj, ahogy lerúgja a vattával kitömött pipellőt...
Akkor már inkább az egy számmal kisebb cipő.
A modellek egy számmal nagyobbat vesznek, és ha dagad a lábuk, még akkor is kényelmes.
Vattával meg lehet igazítani, hogy tartása legyen a lábon!
Szia, örülök, hogy sikerrel jártál, sajnálom a magassarkú miatt történteket (igen, ez is a vízhajtás egyik következménye, hogy ugye a picit dagadt, vagy ödémás boka, dagadt lábfej is lelohad). Egy számmal kisebb cipő lehet, hogy orrban picit szorítani fog, de mondjuk egy bokán csatos az nem fog lerepülni tuti:)))
És gratula az aznapi csodaszépséghez!:DDD
Vigyazat!:-D
Ha magassarkut kell hordani esetleg meg setalni is benne, vegyetek 1 szammal kisebbet az eredeti meretnel. En eskuvore keszultem, szerettem volna beleferni a ruhamba. Nagyon szepen sikerult mindent betartani. Vegul aznap csodaszep voltam a ruhamban, de... a cipobol ,a templomba sietve, kijart a sarkam. Letapostam az egesz hatso reszet, mire meguntam es ciki nem ciki, gyonyoru koktelruhaban es mezitlab setaltam el a templomig, kezembe a cipommel.
Jo, rizst sem.
Leirhatom a konkret menumet, de nem szeretem raeroltetni masokra mert mindenkinek mas a kedvence, es mas a szukseglete is, feherje, kcal, egyebek.
Amikor 4 adag ch engedelyezett, ott reggelire pancake (zabpelyhes) volt es egyik snack gyumolcsos, plusz volt rizs is aznap es 2 adag zoldseg (ez a normalis etrendem)
Ahol csak 2 ch engedelyezett, ott maradt a pancake es gyumolcs (1db). Ezen kivul nem volt rizs, de ha a pancaket kihagyom es a gyumit is, akkor ehettem volna 2x rizst (25g-ot)
Ahol semmi ch nem engedelyezett, azon a napon reggelire csak rantotta volt, semmi zabpehely. Semmi gyumolcs es rizs sem, csak hus es zoldseg. Nem volt egy nagy elmeny, mert a zoldseget so nelkul siman megeszem, a hust csak forgattam a szamban majd lenyeltem:)))
Amit utalok meg, az a sos reggeli, ezert a rantotta semmivel, szinten nem szeressem reggelire, mert igaz, minden reggel 2 tojas megvan, de olyan edes "kontesztusban", mint a pancake vagy edes french toast. De ez is kibirhato:)))
Így már nagyon korrekt.
Azért kérdeztem rá külön, mert sokaknak van zavar a fejében, olvasni olyanokat, hogy "semmi szénhidrátot nem eszem, csak zöldségeket, rizst"...
Igen, igazad van, a zoldseg is szenhidrat de nem akartam melyebben belemenni a temaba mert gondoltam, aki addig eljut, hogy csak "le kell tisztazni" egy kis vizhajtassal, az mar ugyis tudja a kulonbseget.
De igaz, a zoldseg is ch, csak nagyvonalakban, az etrendben addig a par napig tilos a gyumolcs es tilos a gabona, ahol azt irtam, hogy zoldseg+feherje.
Plusz az adagok is ugye normalis adagokat takarnak, szoval 1-1 tanyer salata vagy fel tanyer fott/sult zoldseg, olyan saccperkabe 200-250 g zoldsegrol beszelek.
Gribedli, ez valahogy nem stimmel...
" megvonjuk a maradék 2 adag szénhidrátot is, és marad a zöldség és a fehérje az étrendben"
Számomra az alap szénhidrát a zöldségféle, a mindennapi étrendben. Nem csak a gabona és a gyümölcs a szénhidrát, ahogyan írod ebben a cikkben...Ami ettől eltekintve nagyon jól összeszedett, és nagyon hasznos lehet.
Nagyon jó kis cikk Gribedli! Gratula hozzá!
A nászutamon én is valahogy ez szerint akarok majd kinézni :))
Ugrás a teljes írásra: Tippek bikinis fotózáshoz való felkészüléshez
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet jól felkészülni az érettségire?
- Ki milyen vitamint szed, hogy felkészüljön az őszre, télre?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Mikor érezted felkészültnek magad az anyaságra?
- Mennyire lehet felkészülni az anyaságra? Vagy jön ösztönböl is?
- Vizsga felkészülésre elég lehet egy hét idő?