Tipikus nő!! Mit vegyek fel... (beszélgetés)
Mivel formálod őket?
Azt hittem, úgy folytatódik a mondatod, hogy "ha mégse éri el ..... a földet valamelyik, akkor elő a motorfűrészt! :-)
nem leszünk sokan, sztem! és általában ők úgy néznek ki mint a paradicsommadarak, jó színesek! :)
tehát a fekete vagy valami sötétkék nadrág között vacillálok!
a cipőt +felsőt összehozhatod úgy, hogy vmi "közöset" összehozol középen.
Monnyuk, vmi kékes-feketés csipkés, ha muszáj némi ezüsttel kombós leggingset vagy vmi ilyesmi, amúgy mást nem annyira.
Így nagyon megvagykötve-hogy úgy mondjam:)
Vmi szín-esebb?
Így beleolvadsz majd a tömegbe (attól függ, hányan lesztek:o)
:D
és szerinted a cipő megy hozzá?
jól néz ki élőben a felső?
én tuti vmi ilyesmi színű csimmával hoznám össze...
naci? passz
Pedig megnéznélek benne. :P
Mondjuk abban a rózsaszínben.
Hát nem tudom, de ezekről a mintás cuccokról a nagymamám pongyolája jut az eszembe. Nem tartottam túl szexisnek...
Az, hogy mit veszel fel a társaságtól függ. Én biztos, hogy a kényelmeset jobban szeretem. Épp elég ember észrevesz egy csini nadrágba és felsőben is, így nem igen veszek fel csillogóst és kényelmetlen magassarkút...
Fúúú..ne legyen már EZ a tipikus nő,mer pofámleszakad..
szerintem elég lesz a kabát,a bakancs,és a táska,mindenki téged fog lesni,és soha nem felejtik el
Ez nem szilveszterre való! Ez olyan otthoni kimonó...amikor csak ketten vagytok a pároddal!
Ilyen stílusban lehet varratni viszont olyan ruhát, ami igazán csinos és elegáns. Lehet anyagot kapni, és ne csak egy csípőig érő kimonó legyen, hanem az a hosszúságú ruha, amit szeretsz hordani.
nekem is azok:)
Fiúknak nem annyira.
Ez nagyon cuki, ez a kis csíkos, viszont a kimonóhoz nem megy, úgyhogy ezzel sem jutottál előrébb:)
szilveszterig még lesz idő(d) itt max.ötleteket gyűjthetsz, de aki nem ismeri a stílusodat, miben érzed jól magad, az tuti nem a tutit mondja meg, hanem a saját ízlését vetíti ki.
Azért, ha összeáll, egy fotót dobj föl magadról, kivi vok:)
valaki csak megmondja a tutit! :)
igen születésünktől fogva tudunk járni ilyen izékben :) Te meg jobb ha nem veszed fel Emett, elég hülyén néznél ki benne :D
platformos az kalssz:)
Az a bajom (vagy csak kötött vagyok) hogy ehhez a kimonós cucchoz bő nacit nemt udok valahogy elképzelni, az már a nagyon lezser kategória, ha meg jó a lábad, miért ne mutogasd?!
Csak van 1-2 barinőd, aki ismeri a stílusodat és segíteni is tud, ha vásárolni mentek.
akkor csak sima magassarkú
tűsarkúm csak egy van, magassarkúból jobban állok! :) és azoknak nagyon kényelmes a talpa is meg mindene :) platformosok :)
Hogy fogod benne bírni ha éppen benne lesz a boogie a lábadban?
Nem lennék a talpad helyében :-)))
és valami tűsarkú cipő?
nmég nem tudtam elképzelni ezt a legging dolgot, annyira nem rajongok érte :(
További ajánlott fórumok:
- Fujtott hús - ismeri valaki? Tipikus lagzis étel (volt gyerekkoromban...)
- Kaptam egy cicát, aki elég vad, mivel mindig is kint nevelkedett, tehát nem egy tipikus házicica. Félek kiengedni!
- Kifejezetten irritálnak a tipikus "mintaanyák"/"Ősanyák"....
- Az így járás tipikus esete!
- Tudja valaki, hogy a hotelben kapható tipikus H-s tisztálkodó szert hol lehet beszerezni?
- Az Acer Aspire One olyan tipikus mini laptop, vagy rendes szabványméret, tehát olyan nagyobb fajta?