Kifejezetten irritálnak a tipikus "mintaanyák"/"Ősanyák".... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Amikor ők minősítenek másokat, akkor te kényszert érzel lemenni az ő szintjükre? Nem lóghatsz ki a sorból?
Akik így viselkednek, nem sokat gondolkodnak,de te dönthetsz másként.
Netán nem lehet gyereke... . Valljuk be, ez keveseknek jut eszébe, de te mondhatod , hogy gondoljanak bele milyen lehet ez annak, akinek nem lehet. Ki fogja szarabbul érezni magát?
Egyébként mire gondolsz, mikor ezt írtad? Nekem ez nem tiszta..
"Vagy simán mikor másik anyukát oktat ki aki már lehet így is szenved valami mástól?!"
Én nem erőltetem senkire az enyémet, de nekem mindig meg akarják mwgyarázni hogy mi mitől jobb és hogy kéne… mert mást meg más nem köt le.
Attól hogy anya vagyok , vannak a gyerekemen kívül is dolgaim , nem olvadtunk eggyé totálisan. És nem fordult fel vagy robbant még fel a lányom emiatt 😃
Csak meguntam hogy kiakadnak azon ha én mellette vagyok mikor szüksége vsn rám de nem keringek körülötte mint egy bolygó..
Engem nem irritálnak.
Mindenki úgy neveli a sajátját,ahogy akarja,tudja.
Az idő meg majd eldönti, ki csinálta jól,jobban.
Mi a csodáért kell azzal foglalkozni, hogy a másik mit csinál, és azt hogyan csinálja?
Nincs tökéletes ember, nincs tökéletes anyuka , és ez így van rendjén!
Egy anyukának sem leányálom az élete,jó lenne, ha legalább mi nők tisztelnénk a másikat, nem pedig minősítenénk!
Èn szimplán kiröhögöm őket!
Szánalmasak!
A kedvencem az a fajta amelyik úgy dobálja magát,mintha rajta kívül mèg nem szült volna senki!
Szart se tud a gyereknevelésről,mert egy csecsemővel mèg semmit nem tud.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Finom zöldségételek, azoknak akik nem kifejezetten salátakedvelők
- Tudnátok nekem kifejezetten stresszoldásra gyereknek szedhető vitamin készítményeket? 8 éves gyereknek
- Mennyire irritálnak a tévében a reklámok?
- Ki hogyan éli meg, hogy kifejezetten magas?