Tiltott világ (beszélgetés)
A házasság szerintem, két egészségesen funkcionáló ember között alapvetően egy szövetség.
A szex természetesen része az egészséges emberi test működésének, része a házasságnak is, de a házaspár nem csak a szexről beszél, ahogy Zolcsika, még ha ironikusan is, állítja.
Ha valaki, azt vallja, hogy kapcsolaton belül nincs megcsalás, nem lenne szabad megcsalni a társunkat, akkor az én vagyok.
Viszont úgy gondolom a szex is a kapcsolat része egészséges hormonműködésű embereknél.
Általában nem úgy jönnek össze az emberek, hogy bútorozzunk össze, megoszlik a rezsi. Te mosol, én meg szerelem a vízcsapot, hanem mint szexpartnerként is funkcionálni fog a kapcsolat vele.
Nem kimondottan rátok éleztem ki a válaszom, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy nyilván egy ágyban vegetáló, lebénult ember mellett nem lehet olyan életet élni, mint egy kerekesszékessel.
Hála az égnek, sokan teljesebb életet élnek kerekesszékesen, mint sok-sok ép embertársunk. És, kerekesszékesnél még a szexuálisélet is lehetséges, van aki így nemzett babát. Persze, lehet mondani, hogy mert van aki nem képes, mert olyan a sérülése, egészsége. Igen ilyen is van, de a tuti bénánál ugye ez egy más életminőség lehet mégis.
Olyan sok fiatalt ismerek, aki fogyatékos, de tényleg teljes életet él. Persze, ehhez a családnak is olyannak kell lenni, hogy nem a hiányt kell előtérbe helyezni, hanem abból kihozni a legtöbbet, amilye van. Volt kolléganőm lánya vak. Tandem kerékpározik, divatbemutatókon vesz részt, rendezvényeket szervez. Mint sérült ember kitüntetést is kapott a parlamentben. Egy kollegám félkarral született, cselgáncsozik és 8 órában dolgozik.
Valamiről lemaradtam volna?
A házasság csak a dugásról szólna???
Nem feltétlenül nagy az az esély.
A gyógyszerek és mellékhatásai is beleszólnak. Mivel nem bénulás volt, ezért a fájdalmak állandósultak.
Azután pl. dietetikust is csak a zárójelentés szerint láttunk, és telefonon sem találtam. Nyilván követtem el hibákat az étkeztetésében, de nyilván nem szándékosan. Végül az érszűkület vetett véget mindennek.
Csak kicsit írkálni akart a szexről másképpen.
Valószínűleg kielégítette 😀 ez a néhány órás péntek esti csillogás.
Óóóó, tényleg.
Ezek valóban nagyon sértők voltak!
És mit tudsz a szomszéd anyagi javairól?
Semmit igaz?
Ez nem jött össze!
Csodálom, hogy van barátnőd.
Keversz, kavarsz...
Dehogy! Mindig is arról álmodoztam, hogy az igen kimondása előtt lobogó fátyollal kirongyolok a hüledező vendégsereg kerekre nyúlt szemei előtt! XD
(Mégsem főzöl húslevest?)
Persze, mert az úgy működik, hogy odacibálom az anyakönyvvezető elé?
Házas vagy?
Tudod, hogy milyen kérdéseket tesznek fel bejelentkezéskor?
A másik. Miért gondolod, hogy a nőket el kell venni? Olyat el sem tudsz képzelni, hogy a nő nem akar férjhez menni? Hol élsz te?
A nőknek is van akaratuk. Nem kell őket elvenni. Ha akarnak férjhez mennek, ha akarnak nem.
Tényleg komolyan gondolod, hogy azzal kegyet gyakorol egy férfi, hogy elvesz egy nőt?
További ajánlott fórumok:
- Titkos kapcsolatok, avagy miért oly édes.. a tiltott gyümölcs effektus megédesíti?
- Miért tiltott le?
- Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be!
- Miért tiltott le mindenhol, ha előtte heteken át folyton írt?
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Miért tiltotta le a fiókomat a facebook?