Tiltott szerelem (beszélgetés)
Eddig tartott a kitalált történet.
Azt is el tudom képzelni, hogy egy 50-es pasi nyitotta és ő ábrándozik a szomszéd kislányról.
Hát szólj, hogy keeell vagy neeem, ez a tiltott szereleem…csak kínoz engem…😀
Bocsi mindig ez jut eszembe, amikor ezt a topikot látom. 😀
Igen,ezen én is gondolkodtam. De akkor az ember lánya ne is törekedjen pl arra,hogy csini pasija , olyan alfahim féle legyen, hiszen az mind olyan?
Pl ott van az idősebb fia: jó kövér, nem a nők álma tipus. Mellette biztos nem kellene nők hadaival küzdenem.:))))
Ma is együtt futottunk. Mondta, hogy régen milyen sokat ültem az ölében,amikor még kisbaba-lány voltam.
Annyira szép. A két fia: az egyik teljesen kövér,a másik magas,helyes, barna, nem mondom,jól néz ki,de pl belőle sem dől az az izzó dögösség,ami az apjából.
Azért megpróbálok reális lenni, bár tény,hogy romantikus-rajongásra hajlamos egyén vagyok.
Anya szerint nagyra nőtt kölyök.
Anya azt mondta, neki azt mondta a volt feleség, hogy azért hagyta el a férjét,mert elviselhetetlen volt és elege van már belőle.
A te szerelem érzeted mégis minek számít? Kölyökkori álmodozásnak, amihez már kicsit öregecske vagy.
Ez kb. egy 13-15 évesnél elmegy, de 23 évesnél már sokkal többet vár el az ember...
Nézz ilyen filmeket ! Ne ezt az apádkorú férfit !
Nem szabad egy típushoz ragaszkodni ! Mi van, ha kívül szépfiú, belül pedig öntelt, tele elviselhetetlen tulajdonságokkal ? Tudod, miért váltak el ? Lehet, hogy nem bírta tovább vele a neje...
Ismerek olyan fiatalokat, ahol a srác felköltözött Bp-re, interneten megismerkedett egy lánnyal, megszerették egymást, évek óta házasok. :)
De ott vannak f...b..k-tól kezdve azok a helyek, ahol levelezni lehet, sőt, odaírni, hogy sportoláshoz keresek társakat a korosztályomból. Vagy sétákhoz, kiránduláshoz huszonéves lányokat, lehet baráti kör is,stb. Esetleg odaírod, milyen programok érdekelnek még. Ha nagyon nincs senki,dolgoztasd az agyad, kiket ismersz a régi osztálytársakon kívül, de ők is lehet, hogy ráérnek, és unatkoznak páran egyedül. Valahogy el kell kezdeni ! :)
Az első mondatra ott van a 101.hozzászólásom.
Igen ! Saját tapasztalat. Nem kéne egyáltalán találkozni ezzel a "bácsival", hanem a saját korosztályoddal !!! Barátnők, haverok csak vannak az ismerőseid között ! Egyszer csak csodálkoznál, hogyan tudtál más szemmel nézni erre a férfire, mint egy "szüleim barátja" emberre !
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Tiltott Szerelem...ki nézi...mit tudtok?:)
- Tiltott szerelem családban
- Hány részes a Tiltott szerelem című sorozat?