Ti visszakövetelnétek az eddig kifizetett gyerektartást? (beszélgetős fórum)
És miért nem léptél le, amikor el kezdte? Kellett ez neked? Szükséged va a veszekedésekre?
Én tuti nem maradtam volna egy olyan pasi mellett, akinek a volt felesége engem ki akar csinálni.
Ja, mondjuk én olyannal sem álltam volna soha szóba, akinek gyereke van...
Nem hiszem .
Szerintem ilyen az életben is.
Most csak arra figyel hogy hány hsz van.
Ez hihetetlen.
Visszaolvastam az egészet.
Húúúú ez kissé hihetetlennek hangzik és eléggé egyoldalú is.
Ami számomra eddig kiderült hogy van egy nő aki nagyon nagyon rossz és gonosz ártani akar neked és a gyerekeknek is.
Van egy gyereke akiről a párod a sajátjaként gondoskodott és szerette.
Valami miatt kételyeid merültek fel az apasággal kapcsolatban elvégeztél egy tesztet ami kimutatta hogy nem az övé.
Hogyan tovább?
Mi a fórum célja?
Itt nem csak a gyerek lehet a vesztes hanem te magad is.
ha érted mire gondolok?
Olyan ez a forum, mintha a gonosz Danelle Steel nyitotta volna...
Ki az a pasi, akinek filleres gondjai vannak a sajat gyerekei eltartasaval kapcsolatban, de pont ot valasztjak fejostehennek valaki mas gyereke altal?
Te jó ég, hát te köpködsz össze-vissza! Nézd meg, úgy örömködtél, hogy sokan hozzászóltak, de mind ugyanazt mondja, Te meg, mint a pereces, hajtogatsz valami őrült marhaságot.
Még mindig az a nagy kérdés, hogy ha tényleg igaz a történet, hogyhogy eddig, éveken át apuka ült nyugodtan, és nem lépett semerre sem? Hogy lehet az, hogy nem csak nem csinált semmit, de még titeket sem védett meg az állítólagos szemétségekkel szemben? Ha igaz lenne a történet, a férjed egy mocsok ember, ha tétlenül nézi, hogy valaki tönkretegye a szeretteit. Márpedig Te ezt akarod elhitetni mindenkivel. Csak valamiért nem hiszi el senki sem, hogy a történet úgy igaz, ahogy tálalod.
Nekem is, sot, nem akarok oda kilyukadni, hogy a gyerekek, ha nagyok, akkor nem is a ferje gyerekei, hanem elozo hazassagbol, tehat ugyanugy eltartja oket a pasi, hogy semmi koze hozzajuk, mint az elozo hazassagbol levo gyereket, aki allitolag nem az ove, eszerint a gyerekek egyike sem lenne az ove, tehat meg mindig nem ertem, mi a gond? Kevesebb jutna az egyik mostohagyerekre mint a masik tobb mostohagyerekre?
Kozben a pasas zokszo nelkul fizet es eloteremti a penzt, le a kalappal, addig a ket no marja egymast...
Te is a gyereken keresztül támadod, pedig állítólag lett volna okod másképp is. Akkor te sem vagy nő?
Amúgy nézz utána a nő fogalmának, erősen kevered a dolgokat. Nem az a nő akit te annak tartasz.
Vilagosits mar fel! Van tobb gyereketek nektek is, amint korabban irtad, a ferjedtol vannak, szoval ha az ex gyereke 7 eves, 5 evvel ezelott valtak el, akkor a tieid max 4 es 3 evesek lehetnek. Ha nem kisebbek. Azt irtad, hogy leqrvazta a gyerekeidet. Hogyan? A 3 eves gyereket leqrvazta? Meg azt is irtad, hogy az utcan kopkod rajuk. Te hagyod oket egyedul az utcara menni? Ha pedig veled vannak, miert nem ugrasz neki ilyenkor?
Csak nem arrol van szo, hogy a te gyerekeid egy elozo hazassagbol vannak?
További ajánlott fórumok:
- Ha az apa nem fizet gyerektartást
- Van olyan akinek a drága exének sikerült a gyerektartásdíjat csökkentenie? Írnátok a tapasztalaitokról?
- Hogyan tudok előlegként kifizetett pénz visszakövetelni?
- Meddig köteles az apa gyerektartást fizetni?
- Adóstársként kifizetett hitelnél, hogyan tudom visszakövetelni a befizetett összeget?
- A gyerektartást eddig a munkahely utalta de megszűnt, helyette munkanélküli van, szerintetek bankszámlára utalnak?