Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ti szoktatok magatokban beszélni hangosan? (beszélgetés)
Néha ha dühös vagyok és valakit jól elküldök valahova... vagy ha örülök és latolgatom a lehetőségeket.
Legfeljebb néha kecsesen, nőiesen elkáromkodom magam fennhangon, ha ledöntök/felborítok/elhagyok/elrontok valamit, amúgy nem.
"Párbeszéd" kollégámmal:
-Zavar, ha magamban beszélek?
-Nem.
-Tessék?
:DDD
Akkor te nem tudod mi a jó.. :) :)
Ha magamban beszélek, akkor nem hangos...
ha hangosan, akkor meg nem magamban.
Egyelőre egy percet sem töltök egyedül, talán ez az oka :-))))
Igen....régen kicsit skizofrén voltam...de mostanra már teljesen normálisak vagyunk:)
szinte mindig, mikor egyedül vagyok itthon. Én vagyok az egyetlen ember, akivel még nem tudtam összeveszni, és hát az az igazság, hogy ez a legtartósabb kapcsolatom is...
Én még az utcán is képes vagyok rá. Ha nagyon halaszthatatlan az ügy... :))
Amint olvasod, sokan már itt tartanak.. te is nemsokára..:) persze ennek semmi köze a hülyüléshez. Szerintem normális dolog.. :)
Azért itt még nem tartok, bár erősen hülyülök:-)))
Igen, szoktam.
Természetesen csak akkor, ha nincs senki a közelemben.
Így szoktam ellenőrizni, hogy nem felejtettem-e el valamit.
Persze:)
Főleg ha valamit el szeretnék dönteni, megerősítem magam:)
Persze, elég gyakran. Magamnál hálásabb hallgatóság nem nagyon van. :D
A kérdés nem hangzik hülyén. Viszont az idegeskedés okát nem ártana megszüntetni.
én ha magamban beszélek, többnyire szitkozódom. de tök jó:))
Hát, őszintén.. Igen. Persze olyankor, amikor nincs senki sem a közelben, nem akarom, hogy hülyének nézzenek. Bár vannak akik igy is annak néznek. Hát ha még tudnák! :)
Nemrég jöttem rá, hogy azért vagyok olyan jól el, mert jól megbeszélgetem magammal amit akarok. Tényleg ez nagyon jó. Tök jól elvagyok magammal.. :)
idézet FB-ról:
" Persze, h szoktam magamban beszélni! Néha meg kell hallgatni egy zseni véleményét is...."
:))))))
a kedvenc társaságom vagyok :D csak okosat mondok :DD
a gyerekeimhez szoktam beszélni, de az utóbbi időben jöttem rá, ha nincsenek ott, akkor is "mondom a magamét"... ;DD
Arról az imént megfeledkeztem, hogy szavakat tanulni jobban szeretek magamban, mert akkor segít, ha ki is mondom őket.
Legfeljebb valami szitkozódás hagyja el a szám nagy indulat közepette.
Magamban magammal???
Szoktam.
Hangosan?
Nem.
gyakran. néha hülyének is néznek emiatt de nem érdekel :D
További ajánlott fórumok: