Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti ne járjatok így! fórum

Ti ne járjatok így! (beszélgetés)

1 2
38. srcrss (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
szept. 5. 18:37
:D
37. asztanaviszta (válaszként erre: 28. - Kacsahercegno)
szept. 4. 09:59

Nem írtam, hogy a megcsalás a megoldás.

Csak annyit, hogy egy kapcsolat megromlásában mindkét fél benne van.

Nekem nem jön be az a hozzáállás, hogy a harmadik fél egy riherongy, ő tehet arról egyedül, hogy (jelen esetben) a férj félrelépett.

A megcsalt feleség meg a szent asszony.

36. asztanaviszta (válaszként erre: 35. - Regin_a)
szept. 4. 09:57

Mi nincs így?

Az, hogyha egy kapcsolatba be tud férkőzni egy harmadik személy, ott mindkét fél felelős ezért?

Mindössze ennyit írtam.

35. Regin_a (válaszként erre: 22. - Asztanaviszta)
szept. 3. 22:13
Nem így van, férfiszemmel
34. erka78 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 21:11

szia. tudnál nekem írni privátba ?

elmondanák neked egy történetett ha engeded s hátha segítene . pont ebben a cipőben vagyok

33. michelle.r (válaszként erre: 21. - Smaragdzöld 🐉)
szept. 3. 20:25
Értem. De az is érthető, ha a lány magára veszi, hiszen ugyanazt tette, amit az inkriminált hölgy. Nyilván nem akarta, de lehet, hogy sikerült. Mindegy, ami elhangzott, elhangzott. Ha kell, majd bocsánatot kér.
32. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 20:25

Mindenkivel megesik, hogy meggondolatlanul jár a szája.

Reméljük nem ment a "beszólàsod" nagyon mélyre.

31. michelle.r (válaszként erre: 28. - Kacsahercegno)
szept. 3. 19:56

Igen, ez lenne a megoldás. De a legtöbb ember nem tud egy lakásból kettőt varázsolni - főleg ha még mindig a bank tulajdona. Az meg mégse lehet, hogy a pasi legyen földönfutó, és takarodjon a közös ingatlanból, mert szerelmes lett. Kivéve, ha saját szántából hagyja el.

Bonyolult ez nagyon. Nemrég mesélte a szomszéd, hogy az egyik unokanővére teljesen ki van kelve magából, mert a férje becsajozott. Még a nőt is betámadta, elhordja mindennek. Miközben közel 20 éve nem hajlandó szexelni vele. A harmadik kora nem derült ki, de a házaspár nyudíjas.

30. Anyagi (válaszként erre: 2. - 94a06e9696)
szept. 3. 19:37

"Mondjuk a statisztika szerint több nő csalja meg férjét, mint férfi a feleségét."

Vagy a férfiak ügyesebben titkolják, kevésbé derül ki! :)))

29. Anyagi (válaszként erre: 11. - Flóra76)
szept. 3. 19:32

Manapság???

Már egyáltalán nem biztos!!!! :)))

28. Kacsahercegno (válaszként erre: 22. - Asztanaviszta)
szept. 3. 19:05
De miért a megcsalás a megoldás? Ha az egyik fél elégedetlen, akkor meg kell próbálni megoldani, vagy ha nincs hozzá kedv, akkor külön kell menni. Ez a szeretőt kereső palik szövege, hogy jaj szex sincs otthon, az asszony egy házisárkány, stb. Akkor hagyd ott, és szingliként majd csajozhatsz amennyit akarsz. 🤷‍♀️ Mindig a megcsaló fél van mentegetve, főleg, ha férfi, akkor egyből valamelyik nőre van terhelve a szituáció (a harmadik a riherongy, az asszony elhanyagolta a gyerek mellett, az ő felelőssége is, stb.), miközben a megcsaló fél döntése hogy félremegy, ezzel sokszor tönkretéve a saját családját. Hiszen ha úgy döntene hogy hűséges lesz, akkor nem lenne miről beszélni.
27. 94a06e9696 (válaszként erre: 25. - 55Judit)
szept. 3. 19:02

Senki nem avatta szentté, de eleve furcsa nekem, hogy mindig a csaj a riherongy, és nem a férj, aki a hűségesküt tette. A nőnek a másik nő egy senki, ő nem csal meg senkit. A férfi döntése a hűség, senki másé.

De éppen tegnap mondtam a férjemnek (31 éve vagyunk amúgy együtt), hogy szerintem nem létezik sem nő, sem férfi, aki ne találkozhatna egy olyan harmadikkal, aki miatt elcsábul. Csak van akinek bedobja az élet, és van akinek nem, és alapból meg nem keresi. Aztán a rossz kapcsolatban meg már eleve nyitott szemmel jár az ember...

26. 55Judit (válaszként erre: 23. - Asztanaviszta)
szept. 3. 16:38
Hát szegénykém csak hozott egy rossz döntést. Aztán jól megfizetett érte. De hát mindenki életében előfordul hogy rosszul dönt és ha igazságos az élet, viseli a következményeket. Nem volt semmi baj, a végkifejlettel én elégedett voltam. Remélem fórumnyitó kislánya is elégedett lesz annak az eredményével amit tett.
25. 55Judit (válaszként erre: 22. - Asztanaviszta)
szept. 3. 16:21
Még a végén szenté is avatod az ilyeneket.😀
24. 55Judit (válaszként erre: 22. - Asztanaviszta)
szept. 3. 16:19
Igazad van.
23. asztanaviszta (válaszként erre: 15. - 55Judit)
szept. 3. 16:13
Nagyon jól nem mehetett a férjednek, ha félrelépett.
22. asztanaviszta (válaszként erre: 9. - 55Judit)
szept. 3. 16:12

Ha egy házasságba be tud furakodni egy harmadik személy, ott mindkét fél (aki a házasságban él) felelős.

Miért is lenne riherongy?

21. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 18. - Michelle.r)
szept. 3. 15:11

De olvasd el, mit írt. Nem akarta megbántani a lányát. M Nyilván elgondolkozott, miután a lánya gyorsan elköszönt tőle.

Azért tegye mindenki a szívére a kezét. Még soha nem fordult elő senkivel, hogy hirtelen felindulásában kimondott valamit, amit utólag megbánt, és legszívesebben meg nem történtté tette volna? Velem előfordult. Nem is egyszer. Az pedig mindegy, hogy milyen korú az illető, akit esetlegesen megbántunk. Mindegy, hogy mennyi idős az a gyerek. Az anyák többsége mindig a legjobbat szeretné a gyerekének, csak nem mindig jól sül el a dolog. Hányszor van így!

20. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 14:40

Kedves FI!

Ne legyél mérges magadra. Az indulat az aggódás a lányodért kihozta belőled. Azt sem gondolom, hogy a lányod a "riherongyot" magára vette volna.

Kicsit majd elgondolkodik, hogy az ilyen kapcsolatoknak tétje és következménye van.

19. Szegfűrózsa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 3. 14:21

Nem vagy vén hülye és bocsánatot sem kell kérned, mérges se legyél magadra!

Szerintem fontos, hogy a véleményünket, gondolatainkat, tapasztalatainkat kinyilvánítsuk bizonyos helyzetekben -legalább egyszer.

Jobb, ha tudja a lányod, hogy -szerinted- ennek nem lesz jó vége. Mert nem lesz jó vége.

Lehet, hogy nem fog részleteket elmondani neked, de a saját hibás döntése miatti kálváriákkal legalább nem zaklat fel téged!

Legyen is a saját ügye.

Te szóltál!

18. michelle.r (válaszként erre: 4. - Smaragdzöld 🐉)
szept. 3. 12:35

Hááááát, nem akarta, de mégis leriherongyozta.

Mondjuk, harmadikként belépni lehet, nem bekerülni. Ha a véletlen mégis így hozza, gondolom kilép azonnal, amint megtudja, hogy ő a harmadik.

17. 55Judit (válaszként erre: 16. - 55Judit)
szept. 3. 12:16
jav: de a szerelem...
16. 55Judit (válaszként erre: 12. - Andi6020)
szept. 3. 12:11

Tényleg majdnem erőszak volt, mert nagyon megdolgozott érte. Férjemnek meg iskola volt, jó drága tandíjért.👏

bevallom akkor nagyon fájt, de végül is én jobban jártam így. Eleve hozzá se kellett volna mennem, de a szerem ugye...

15. 55Judit (válaszként erre: 13. - Kacsahercegno)
szept. 3. 12:09
Hát igen. A kutya is akkor vész meg, mikor a legjobban megy a sora. Van ilyen mondás.
14. 55Judit (válaszként erre: 10. - Levarosbukta)
szept. 3. 12:07
Megkapta azt tőlem szóban ne félj! A nő meg jól kitolt vele. Aztán az élettől azóta is kapja az ívet. 😀
13. Kacsahercegno (válaszként erre: 9. - 55Judit)
szept. 3. 12:06
Ez komoly? Nem a hűtlen férjed miatt, aki a f.sza után ment mert a házasság semmit nem jelentett neki? Ha lett volna gerince, 100 "riherongy" is rámászhatott volna, akkor is kitart melletted...
12. andi6020 (válaszként erre: 9. - 55Judit)
szept. 3. 11:59
Erőszakkal vette rá ez a nőcske a férjedet a magcsalásra nyilván. Szegény.
szept. 3. 11:58
Általában még mindig egy férfi és egy nő kell a házasságtöréshez!
10. levarosbukta (válaszként erre: 9. - 55Judit)
szept. 3. 11:56
és a férfiakat minek tartod akik megcsalják az asszonyt? Mindig kettőn áll a vásár.
szept. 3. 11:51
Nincs a dolgon mit szépíteni. Ha valaki befurakszik 3.-nak egy házasságba, arra szoktak mondani egy jelzőt. Nem örül neki? Ne csinálja! Tegyen olyasmit, amiért dicséret jár. Én is riherongynak tartom az ilyen nőcskéket. Csak mert az én házasságomba is egy ilyen miatt jöttek a bajok annak idején.
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook