Ti ne járjatok így! (beszélgetés)
Nem írtam, hogy a megcsalás a megoldás.
Csak annyit, hogy egy kapcsolat megromlásában mindkét fél benne van.
Nekem nem jön be az a hozzáállás, hogy a harmadik fél egy riherongy, ő tehet arról egyedül, hogy (jelen esetben) a férj félrelépett.
A megcsalt feleség meg a szent asszony.
Mi nincs így?
Az, hogyha egy kapcsolatba be tud férkőzni egy harmadik személy, ott mindkét fél felelős ezért?
Mindössze ennyit írtam.
szia. tudnál nekem írni privátba ?
elmondanák neked egy történetett ha engeded s hátha segítene . pont ebben a cipőben vagyok
Mindenkivel megesik, hogy meggondolatlanul jár a szája.
Reméljük nem ment a "beszólàsod" nagyon mélyre.
Igen, ez lenne a megoldás. De a legtöbb ember nem tud egy lakásból kettőt varázsolni - főleg ha még mindig a bank tulajdona. Az meg mégse lehet, hogy a pasi legyen földönfutó, és takarodjon a közös ingatlanból, mert szerelmes lett. Kivéve, ha saját szántából hagyja el.
Bonyolult ez nagyon. Nemrég mesélte a szomszéd, hogy az egyik unokanővére teljesen ki van kelve magából, mert a férje becsajozott. Még a nőt is betámadta, elhordja mindennek. Miközben közel 20 éve nem hajlandó szexelni vele. A harmadik kora nem derült ki, de a házaspár nyudíjas.
"Mondjuk a statisztika szerint több nő csalja meg férjét, mint férfi a feleségét."
Vagy a férfiak ügyesebben titkolják, kevésbé derül ki! :)))
Manapság???
Már egyáltalán nem biztos!!!! :)))
Senki nem avatta szentté, de eleve furcsa nekem, hogy mindig a csaj a riherongy, és nem a férj, aki a hűségesküt tette. A nőnek a másik nő egy senki, ő nem csal meg senkit. A férfi döntése a hűség, senki másé.
De éppen tegnap mondtam a férjemnek (31 éve vagyunk amúgy együtt), hogy szerintem nem létezik sem nő, sem férfi, aki ne találkozhatna egy olyan harmadikkal, aki miatt elcsábul. Csak van akinek bedobja az élet, és van akinek nem, és alapból meg nem keresi. Aztán a rossz kapcsolatban meg már eleve nyitott szemmel jár az ember...
Ha egy házasságba be tud furakodni egy harmadik személy, ott mindkét fél (aki a házasságban él) felelős.
Miért is lenne riherongy?
De olvasd el, mit írt. Nem akarta megbántani a lányát. M Nyilván elgondolkozott, miután a lánya gyorsan elköszönt tőle.
Azért tegye mindenki a szívére a kezét. Még soha nem fordult elő senkivel, hogy hirtelen felindulásában kimondott valamit, amit utólag megbánt, és legszívesebben meg nem történtté tette volna? Velem előfordult. Nem is egyszer. Az pedig mindegy, hogy milyen korú az illető, akit esetlegesen megbántunk. Mindegy, hogy mennyi idős az a gyerek. Az anyák többsége mindig a legjobbat szeretné a gyerekének, csak nem mindig jól sül el a dolog. Hányszor van így!
Kedves FI!
Ne legyél mérges magadra. Az indulat az aggódás a lányodért kihozta belőled. Azt sem gondolom, hogy a lányod a "riherongyot" magára vette volna.
Kicsit majd elgondolkodik, hogy az ilyen kapcsolatoknak tétje és következménye van.
Nem vagy vén hülye és bocsánatot sem kell kérned, mérges se legyél magadra!
Szerintem fontos, hogy a véleményünket, gondolatainkat, tapasztalatainkat kinyilvánítsuk bizonyos helyzetekben -legalább egyszer.
Jobb, ha tudja a lányod, hogy -szerinted- ennek nem lesz jó vége. Mert nem lesz jó vége.
Lehet, hogy nem fog részleteket elmondani neked, de a saját hibás döntése miatti kálváriákkal legalább nem zaklat fel téged!
Legyen is a saját ügye.
Te szóltál!
Hááááát, nem akarta, de mégis leriherongyozta.
Mondjuk, harmadikként belépni lehet, nem bekerülni. Ha a véletlen mégis így hozza, gondolom kilép azonnal, amint megtudja, hogy ő a harmadik.
Tényleg majdnem erőszak volt, mert nagyon megdolgozott érte. Férjemnek meg iskola volt, jó drága tandíjért.👏
bevallom akkor nagyon fájt, de végül is én jobban jártam így. Eleve hozzá se kellett volna mennem, de a szerem ugye...