Ti mit csináltok a szemetek körül kialakuló karikák "álcázása" érdekében? (beszélgetés)
Én például viselem őket, más megoldást nem látok rá.:))
De mivel felismernek, azt gondolom, működik.
Sajnos a kor előrehaladtával *személyes tapasztalat* ezek a karikák egyre nehezebben elűzhetők, sőt nagyon maradandóak :)
Ahogy írod, több féle-fajta oka lehet, de genetikus háttere is van a dolognak.
Én igyekszem reggelente egy kis halvány krémezés után bőrhöz hasonlító fedőkrémmel tüntetni, de nem tart ki a nap végéig, hiszen én még szemüveges is vagyok, nekünk pedig maga a szemcsi is okoz némi sötetedést :)
Bár ha nagyon jól kialszom magam, kevéssé látható :)
A fáradtságtól,túlzott stressztöl,okozhatja emésztési probléma, illetve a szem körüli, bőr alatti hajszálerek keringési problémája. Előbbinek más tünetei is vannak, így a karikás szem könnyen összefüggésbe hozható ezzel a problémával, és az emésztés javításával a karikák is eltűnnek.
Egyrészt speciális krémek, zselék kaphatók melyeket finoman, a szem belső sarkától kifele haladva, több vékony rétegben, egymás után kell a bőrbe masszírozni, erős nyomkodás nélkül. Rendszeresen használandó, hiszen a karikás szem lehet öröklött adottság is.
Alkalomszerű előfordulásnál forraljuk fel 2 filter teát (normál fekete, vagy kamilla tea), hűtsük le, s tegyük 10 percre a két szem alatti karikára. Ugyanilyen hasznos lehet a búzavirágvízbe mártott vattapamacs a szemre, szintén 10-15 percre.
További ajánlott fórumok:
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Mit csináltok, ha hosszabb ideig fáj a fejetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit lehet tenni a nőgyógyászati műtétek után kialakuló kismedencei összenövések elkerülése érdekében?