Ti milyen színre meszelnétek a nappalit? (tudásbázis)
Te szekrényt látsz? Akkor jó.
Vanília....kb kicsit világosabb, de szinte tojáshéj.:))
Nekem az ilyen szekrények nem tetszenek, mert pakolhatatlanok, bár ha ez csak tényleg nappali bútor, akkor jó.
Én a falat fehérre festeném, a fotelekre valami egy színű tojáshéj színű huzatot tennék, a sarokpadra is világos, a fotellel azonos huzatú ülőpárnákat és háttámlákat is tennék és még az asztal fa részét és a pad fa részét is lekenném fehérre vagy valami olyan világos színre, ami van a szekrénybe, vagy, mint a padló.
Ja, úgy látom van még ott íróasztal, stb. Én azt mind világosítanám.....
Ablaktalan helységbe nem jó a sötét szín.
Bármilyen pasztell szín jó hozzá. De nézz körül, milyen kiegészítőből van legtöbb, pl. függöny, kispárnák, ágytakarók, az alapszínt ahhoz igazíthatod. Később még beszerezhetsz harmonizáló apróságokat.
Tipp a világosításhoz, mivel nincsen ablak: lehet kapni falfény nevű szert. Ezzel festés után kell lekenni, ad a falnak egy kellemes csillogást. Icipicit sötétebb lesz tőle az alapszín, ezt hozzá kell kalkulálni. De gyönyörű, és kisebb szennyeződés letörölhető róla.
Ez már az új szekrény?
Mindenképpen világos festék lennw jó szerintem. Tojáshéj pl.
További ajánlott fórumok:
- Narancssárga lett a hajam.Vissza tudnám állítani az előző színre?Segítsetek!
- Te hogy rendeznéd be a nappalit, ha 7! ajtó nyílik belőle?
- Szerintetek a sötétbarna hajszínhez milyen szín illik, ha csak alul szeretném befestetni más színre? Extrém színötletek is jöhetnek :)
- Te milyen szinüre festetnéd a nappalit rozsda szinü ülőgarnitura világos szekrénysornál?
- Ajánlanátok nekem erre a színre hajfestéket?
- Hogyan rendezzem be a nappalit?