Ti milyen márkájú sampont használtok? Melyik vált be? (tudásbázis)
Koffeines sampont (Alpecin) magad is készíthetsz tiszta samponba keverve (pl. Biola sampon, az tényleg vegyszermentes), de akár saját készítésű samponba is, mint pl. én. De, ha nem akarsz pár percet rászánni a házi sampon készítésére, pedig csak akkor tudod meg pontosan, hogy mit kensz a fejedre,tényleg a fent említett sampont ajánlom, még kisbabáknak, gyerekeknek is kiváló, minden káros anyagtól mentes. Veszel belőle hajhossztól, sűrűségtől függően annyit, amennyivel gondolod, hogy elég a hajad megmosására. 1/2, vagy 1 dl nagyon meleg, de nem forrásban lévő vízben feloldasz késhegynyi koffeint, teszel bele mokkáskanálnyi szódabikarbónát, ha már csak langyos, összekevered a samponoddal, és már kész is az Alpecin sampon. Az Alpecin sampon semmiben nem különbözik a bolti, Avonos stb. samponoktól, csak annyiban, hogy van benne koffein, már mint csak "mutatóban". Én nemrég kipróbáltam ezt a sampont, pluszban tettem hozzá koffein port. "1 pohár csalán- vagy kamilla tea
2 ek. szódabikarbóna
fél ek. méz
kis só
illóolaj tetszés szerint: rózsa, ilang-ilang, geránium, levendula, teafa, rozmaring, citrom.
propolisz (opcionális) (Én rozmaring- és teafa illót használtam)
Elkészítés:
Ezt mind összekeverjük és KÉSZ! :)
A csalán természetes hatóanyagai serkentik a fejbőr vérellátását, így erősítik a hajhagymákat. Főzetének rendszeres használatával gyorsabban nő a haj, és egészséges, szép fényű lesz. Gyulladáscsökkentő hatású.
Sajnos eddig még nem találtam meg a tökéletes sampont,vagy viszket, vagy zsíros vagy korpás lesz kB mindentől.Tul vagyok a szappanokon, bio cuccokon,szódabikarbónan stb,számtalan gyógyszertári és bolti samponon,gyakorlatilag minden árkategóriában.
Jelenleg Alpecin hybride sampont használok,az illata szuper és igazán tisztának érzem a hajam tőle mosás után
Szia!
A forever aloe vera alapúját.
További ajánlott fórumok:
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen sampont használtok korpás hajra?
- Milyen krémet, sampont használtok hullámos, göndör hajra?
- Ki milyen márkájú multifunkciós babakocsit ajánlana, neki melyik vált be?
- Milyen márkájú gőzpingvint használtok?
- Használ valaki elemes borotvát? Milyen tapasztalataitok vannak vele? Milyen márkájút használtok, és milyen gyakran kell használni?