Ti milyen időbeosztásban dolgoztok? (beszélgetés)
Én dolgoztam 12 órában régen.
Nappal is és éjszaka is. Nem három nap volt egyszerre, mint a Te munka lehetőséged, hanem egy nap nappal, egy nap éjszaka és két nap szabad. Én imádtam.
Egyrészt megszokod és nem tűnik hosszúnak a 12 óra, a másik előnye, hogy van szabadnap.
Mióta irodán vagyok és hétfőtől péntekig napi 8 óra (ami gyakran több) nosztalgiával gondolok vissza a 12 órás munkaidőre és a szabadnapokra. Sokkal több időm volt bármi elintézésére a szabadnapokon, mint most csak a hétvégén.
Egyén függő, hogy kinek tetszik és kinek nem...
Nem dolgoztam így mèg. Én jelenleg úgy dolgozom, hogy 6 nap munka 2 nap pihi. Ez a pihenő párszor kijön hétvégére is, így majdnem 3 napot is itthon vagyok.
Napi 8 órás.
3 napból 1,5-et alvással fogsz tölteni. 1 napod szabad, a másik félben meg már mehetsz dolgozni.
Ez abszolút kibírható!
24/48 az én beosztásom.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- Többgyermekes anyukák! Ti mit dolgoztok és mégis hogyan oldjátok meg 2-3-4 gyerkőc mellett?
- Keresztények, dolgoztok vasárnap?
- Milyen cipőben dolgoztok, hogy ne fájjon a lábatok?
- Mennyit lehet keresni és milyen időbeosztással kell dolgozni a Szefoban?
- Kozmetikusok Ti milyen márkájú kozmetikumokkal dolgoztok, és mi a véleményetek ár-érték arányban róla?