Ti mi alapján választottatok nőgyógyászt? (tudásbázis kérdés)
Hát ja!
A magánrendelőben nem hálapénznek hanem vizitdíjnak hívják, de a szülésért kért összegről nem adnak blokkot ugyebár....☺
én is 16 évesen voltam először és azért választottam őt, mert követtem, ahogyan a nővérem két veszélyeztetett terhességét lelkiismeretesen levezette.
ja és nálunk is van az általános orvosi rendelőben egy nőgyógyász, egyszer voltam nála, amiko ilyen céges általános vizsgán voltunk, de nekem annyira ellenszenves, amikor egy ginekológus szélesen mosolyogva, a válladat lapogatva fogad a rendelőben és kísér az asztalhoz és megkérdezi: akkor ugye levetettük azt a bugyikát... :P
mivel a környékünkön csak egy nőgyógyászati rendelő és kórház van (azonos orvosokkal), a hely nem mérvadó.
ja, és nem szülés miatt. csak általános ellenőrzésre szeretnék menni. azért is kellemetlen, mivel az előző orvosom már jó ismert engem is, meg a témába tartozó problémáimat is, a szüléseimet is, stb. most meg valaki idegennek kell újra "kipakolni".
mondjuk, nem ide tartozik, de annak az oka, amiért már nem rendel, az, hogy lefülelték a hálapénzes/borítékos ügyeit. három orvost bocsájtottak el abból a kórházból, miközben szinte kivétel nélkül mindegyik elvárja ugyanezt. most magánrendelőben praktizál...
16 éves voltam amikor először mentem nőgyógyászhoz.(Azóta évente járok) Én Anyukám orvosához fordultam.
A mi kis városunk olyan, hogy mindegyik dokiról hallani jót és rosszat egyaránt. 5 éve járok ugyanahhoz a nőgyógyászhoz és nekem eddig nem volt problémám vele.
Szia!
Ha tudod, hogy melyik kórházban szeretnél szülni akkor érdemes az ott dolgozó nőgyógyászok közül választanod orvost!
Most 9 hetes. Szerencsére már most táppénzen lehetek szóval a pihenés tölti ki a mindennapokat. Ellustulni nagyon nem akarok, de én is úgy gondolom, hogy most így a legjobb nekem. Nem olyan könnyen jött össze ez a baba, de most, hogy itt van, nagyon vigyázok rá. Csak néha azon kapom magam, hogy hülyeségeken agyalok. Ha ezt be tudnám fejezni, minden tök jó lenne. :)
Bocsi, hogy eltértünk a fórum témájától... :)
én is teljesen elégedett voltam az eddigivel :( ...
de a rendelőben legalább négy-öt orvos rendel. öreg, fiatal? fontosabb a tapasztalat, vagy inkább hogy szimpatikus legyen számomra?
egyik ismerősöm ezt javasolja, másik amazt...
Én SZTK-ba jártam, és sima ügyeletes dokinál szültem.Nem keresünk túl jól, így nem kerestem maszek orvost.Miután szültem is maradt ami volt.Ahhoz hogy egy -egy méhnyakrák szűrésre eljárjak és gyógyszert írassak,nem kell magán.Minek.
De ha neked biztonságot ad akkor inkább szakértelem.Az fontosabb
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Hogyan választjátok ki a megfelelő iskolát és tanító nénit? Milyen kritériumok alapján választotok?
- NAGY DIÉTA VÁLASZTÓ: Atkins, Dukan, Norbi, CH számolós, 90 napos, Level, fix menüs stb. Ti mi alapján választottátok ki a nektek megfelelőt?
- Terhesgondozásra csak a körzetileg kiírt nőgyógyászhoz mehetek, vagy választott orvoshoz is?
- Milyen szempontok alapján választotok gyermekeiteknek vitaminkészítményt?