Angliaban elek. Boldog vagyok itt egyreszt de hianyzik a csaladom … viszont innen tudom segiteni oket es semmiben nem kell nelkuloznom… es tudok felretenni is! Igen nagyon nyomaszto itt tars nelkul lenni…. Az egeszben ez a rossz. Az egyedul let! Sokkal nehezebb es dragabb is egyedul elni … es nagy a magany 😞
Barataimmal talalkozok, mindent ujra kell vennem ugyhigy sokat cipekedek es vasarlok …. Az ujszobamat rendezgetem be …takaritok… meg persze mellette dolgozom. Estenkent v ha nem tudok mit csinalni akkor borzaszto … de elvagyok koszonom
Igen . Elvileg hetvegen oda adja baratnomnek vagyis elviszi oda dehat kivamcsi leszek ra … remelem 🙏🏼 Mert van egy kissebb lakasnyi dolgom…. Es masfel borondel jottem el
Koszonom. Hat mar az osszes ismeroseimmel meg rokonommal uzenget…. Es mar el ment itteni ismeroseimhez is h engem keres meg uzenget stb sajnalpm nagyon de erosnek kell maradnom.
Sajnaltam….. nagyon sirt es vissza akart tartani …. Minden cuccomat ott kellett hagynom csak amit elbirfam azt vittem el taxival ket oranyira mert kulfoldon lakom…. Szoval ujra kezdhetek mindent! Kb fel oras konyorges ordibalas utan meg erkezett a taxi…. Probalta elkuldeni a taxist…. De beszaltam es elmentem! Utanna hivott …. Kinyomtam! Es letiltottam mindenhol! Sajnalom h nem tudtuk megoldani v szepen elbucsuzni egymastol …. Azert 3 ev tobbet erdemelt volna