Ti már epiláltátok a bajuszotokat? Mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
sziasztok.
gyantázás vagy epilálás után mivel kenitek be a bajusz vonalat hogy ne maradjon vörös és megnyugtassa a bőrt??
én kb 13 éve epillálom :)
semmi ggond nincs vele...bár ha több mint egy hetet hagysz ki akkor összeszarod magad a fájdalomtól
Sziasztok,
Nekem az epilátorral az a tapasztalatom, hogy aztán az mindent kiszed, a pihéktől kezdve a pár milis szőrszállakat is.
Én amúgy nem merném a bajuszomat epilátorral, de csak a fájdalom miatt. Oda tényleg a gyorsaság miatt a gyanta jó, persze olvastam, hogy a fórumnyitónak azt valami miatt nem lehet.
Szóval ha bírtad ott a fájdalmad, mi baj lehet ott? Kérdezem én, mint laikus :)
én itthon szoktam az arcra és bikinivonalra való X-Epil gyantacsíkkal. 3 perc az egész, utána babaolajjal letörlöm a felesleget.
1 óra múlva mr a pirosság sem látszik
én igazság szerint már megcsináltam, csak egy kicsit félek a következményektől :D fájni fájt, de még nem vörösödött be. és ki is szedte
a szemöldökömet én is magamnak szedem, csipesszel
Én is gyantázom a bajuszom! :)
Lehet kapni a dm-ben x-epil nevezetű gyantacsíkot, ami direkt arcra van (rendes gyantával nem tudom megcsinálni). Utána be kell kenni valamilyen zsíros krémmel, ami lehozza az ottmaradt gyantát. Nekem nagyon bejött, ettől nem szabadna begyulladnia!
Az epillálás arcon szerintem nagyon gáz! Nem is biztos, hogy rendesen kitépi tövestől és baromira fájhat!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?