Ti kipróbáltátok már a csekkbefizető automatát? (beszélgetés)
Azóta már 3x is voltam így csekket feladni, szóval szép lassan el fog így fogyni az a sok apró. :)
Ezentúl megpróbálom majd nem ennyire felhalmozni a fémpénzeket.
Jó, nem tudatosan, hanem hanyagul, bele sem gondolva. Magadnak csinálod a kényelmetlenséget, mert otthon kiteszed az aprót ahelyett, hogy magaddal hordanád és ahogy lehet, kiadnád. Éppen azért szoktuk így csinálni, hogy ne gyáűljön össze.
Ha visszaolvasol, senki nem írta, hogy ugyaníngy csinálná ő is: otthon kirakja, aztán amikor már fél tonna összegyűlt "magátől", akkor szaladgál...
....nem adtam le minden aprópenzt, hanem váltottam rolnizblva.
.
Vannak államok, ahol kifejezetten tilos (volt).
Én arról bez besz ltemy hogyha van megfelelő értékű fempenz, adok aprót. Ha nyomja a készpénz részleget, fizetek azzal, a maradékot nagy cimlwttel vagy kártyával.
Nem érzem hogy jött össze annyi . De akkor már egy automatabq eszornak be, nem ég bemutatója elé kinn, hogy számolt meg, mert az tapirsag az egész lsdoval és a többi a többi vevovel szemben.
Ja, kiskoltban lehet gond, hogy nincs... Én régen nem adtam lenminden pénzt le a bankba, hanem váltottam a többieknek berolizva
Hát nem tudatosan gyűjtöm össze őket, összegyűlnek azok maguktól is. :)
Amúgy ma bepróbálkoztam egy ilyen automatánál, de pechemre kiírta, hogy technikai okok miatt jelenleg készpénzt nem fogad el, csak bankkártyát. De legalább azt megtudtam, hogy korlátlanul nem lehet aprópénzt beledobálni, mindegyik címletből csak max. 10 db-ot. Mondjuk az is valami végülis.
Én a legtöbbször kártyás fizetéssel rendezem a számlákat, a legtöbb szolgáltatói honlapon ez a megoldás is elérhető.
Kényelmes és ingyenes.
Persze, próbáld ki azt az automatát.
De ettől függetlenül, ha időnként kiadsz valamennyi aprót. akkor nem gyűlik annyira össze.
Úgy tűnik, mintha nem hordanád magadnál, hanem otthon gyűjtenéd.
Az én pénztárcámon nem olyan nagy az aprópénzes rekesz. Ha kezd dudorodni és súlya lenni, igyekszem a legközelebbi vásárlásokat apróval intézni.
Ha valahol valami kisebb dolgot veszel, akkor előre készíts ki annyit, hogy egy mozdulattal oda tudd adni.
A boltban, ahol ismerős vagy, kérdezd meg, adhatsz-e aprót, ha a vételár úgy alakul.
Nem kell azt a sok fémet gyűjtögetni.
Néhol mi is készpénzzel fizetünk, de nálam sosem gyűlik össze egy ezresnél több.
Csicsedli - ez jó. :)
Egyszer fizettem a Pennyben 20 ezressel, erre megkérdi a pénztáros, hogy: "Nagyobb nincs?!" :D
De mikor aprod van, miert nem fizetsz azzal?
Amugy ha mar ennyi osszejott, en lecarnam, ki mit gondol. Ha valaki beall mogem, megmondaman, hogy bocsi, ez husszu ido lesz. Akkor ha nem akarja kivarni, megy tovabb.
További ajánlott fórumok:
- Tefal actifry olajsütő kipróbált és saját receptek
- Tud valaki jó és kipróbált natúr vagy biokozmetikumot ami minden vegyszertől és mesterséges adaléktól mentes?
- A Suttogó módszerről őszintén, egy anyától, aki kipróbálta
- Milyen mosogépet vegyek, eddig hajdú keverőtárcsás volt, automatát szeretnék, de milyent?
- Budapesten keresek 50Ft-os érmével működő gumilabda automatát...
- Játék, -plüss automatát honnan lehet bérelni?