Ti hogy viseltétek a 2. trimesztert? Nektek is volt ilyen tapasztalat? (beszélgetés)
Igen, ezt tudom.:)
Mostanában nem voltam vizsgálaton, amikor voltam, akkor még nem volt. De talán tényleg nincs baj, hiszen más probléma nincs.
Mindenkinek más!
Ne aggódj. Annyiszor vizsgálnak ellenőriznek, ha komoly baj lenne szólnának, ágyba parancsolnának.
Pteri, akkor neked is elég nehéz volt a terhesség. Bár magamnak nem mondanám annak, csak a hasfeszülés alapesetben nem jó és ugye emiatt aggódok.
Szerencsések vagytok:)
Nem igazán segít. Sokat próbálok pihenni, még a munkahelyen is sokat próbálok ülni, nem megeröltetni. Magnéziumot is szedek, sok vizet iszok, de semmi. Néha egy nospát is beszedek de kb semmit nem hat.
Én a 2. trimesztert szerettem a legjobban, teljesen jól éreztem magam, fitt voltam. Mondjuk a 27. héttől szigorú fekvésre lettem ítélve, de addig imádtam.
Magnézium és minél több pihenés talán segít kicsit, amikor feszül a hasad.
Őszintén én az elsőt jobban élveztem. A hányáson kívül semmi bajom sem volt, az is ritkán.
Most a másodikban sok savam van, és feszül a hasam, faj a derekam. Nem csak néha néha, állandóan.
Remélem nincs semmi baja és csak amiatt van, hogy nyúlnak/tolódnak a dolgok.
További ajánlott fórumok:
- Kilók, striák a 3. trimeszterben. Kinek hogy alakult?
- Mikor az első trimeszterbe jártatok, megéreztétek valamiből hogy fiú lesz e vagy lány? Ha igen milyen jelek voltak rá?
- Volt már valaki megfázva 1. trimeszter alatt? Hogy bírtátok ki, hogy nem szedhettek gyógyszert? Hogy gyógyultatok meg?
- Pánikbeteg kismamák, hogy viseltétek a terhességet (első trimeszter)?
- Terhesség utolsó hónapjai, ti hogyan viselitek vagy viseltétek?
- 3. trimeszter, terhesség végén hogy érzed magad?