Ti hogy reagálnátok erre? (beszélgetős fórum)
Ne csörögj ily hangosan.így nem tudok aludni..
Na! Na! Ébresztő!!! :) :)
Okosak csak mi vagyunk..))
Mert nem az enyém van benne...:-)
Hát,... jahh. A reakciók megvoltak..
Hát ez nagggyon jóóó!!! :) :)
Na. Hát mi így reagálnánk. Villámgyorsan eltereljük a szót a témáról. Pl.:
-Kié ez a telefonszám apukám?
-Az előző tulajé anyukám, de nem akarsz inkább paradicsomot befőzni? Van üveg a szekrény mögött.
Tényleg? Ezt nem tudtam. Csak láttam valahol, de kézbe nem fogtam. Hát, akkor nem tudom. Akkor még hülyébb a pasi, mint gondoltam. Már bocs Skorpio..
Tényleg nem. Pár éve kipróbáltam. Katasztrófa.
Hát ezek a nagy üvegek műanyagból vannak. Még paradicsomot eltenni se jó.
Ja! Már azt hittem, a pasi.. Az üveget vissza lehet váltani. Pár Forint.. Az is valami.
Hátha jó lesz még valamire....
Ja, csak ez olyan két literes üvegeket talált. A doboz meg kicsi. Igaz, könnyebben lenne eltüntethető. Erről is látszik az IQ szám, és akkor megkérdezem: Milért nem dobja inkább ki az ilyet?
Ráadásul még féltékenykedik is a telefonban lévő szám tulajdonosára. Én biztosan két lábbal rúgnám ki.
Igazad volt! Azért nem kell bugyit cserélnem!
Szóval, a hitesem nagyjából 300km-re dolgozik tőlem. Legalábbis kapja a fizetést... A múltkor keresett egy telefonszámot, nem találta, erre elővette az én telómat, abban is elkezdte keresni. Nagyjából 20 másodperccel később elég fura hangon kérdezte, hogy ki ez a E.Ica?
Szentséges Víziló, 10 év után először féltékeny lett! Úgy örültem, hogy azt se vettem éstre, hogy egy nőre!
Szerintem nem alkesz a pali, csak fél a skorpiómarástól.
Nálunk dobozos sör is van már. Azt ha összenyomod, nem kell mögé mászni, mert befér a szekrény alá is! Csak a szobafestést kell elodázni.
Nem nagyon tudom, mert nem érdekelt, én megmondtam a véleményemet, azután ott hagytam, mert ha valaki fogyózik, akkor sört tilos inni. Innen kezdve a történet számomra felejtős volt.
Vagy a tornatol mig az ures uveget bebuveszkedem a szekreny hata moge;D
Csak ha az üres üveget lerakod a telefon mellé. Az utána következő kergetőzéstől lehet fogyni.
Es milyen valaszokat kapott?:DD
Persze kedves skorpio csak utana bofogjel nagyokat,a levegovel az a 2-3000 kaloria is eltavozik a szevezetedbol.
Van nekije egy másik topikja is, abban azt kérdezi, hogy fogyókúra mellett lehet-e néha meginni egy egy pohár sört. Na, szerinted??? :)
Mondasz valamit.. vagy forditva.. Ki tudja itt már..
További ajánlott fórumok: