Ti mit reagálnátok erre? (beszélgetés)
Köszönöm a hozzászolásokat.
Megoszlanak kicsit a vélemények.
50% azt mondja dobjam, 50%azt mondja én vagyok a rossz.
Én adtam neki egy esélyt, mert azt mondta nem szó szerint értette.. Pedig szerintem igen, mert beszélgetni engedtem de nyilván többet nem.
Ezek szerint még nincs kellő összehasonlítási alapja ahhoz, hogy végleg elkötelezze magát akár melletted, akár más mellett.
Hagyd, gyűjtse csak a tapasztalatokat, minek pazarlod az idődet, az érzéseidet egy olyan kapcsolatra, amely ezek szerint a másik részéről csak tapasztalat-gyűjtésre jó.
Én "kissé" megalázva érezném magam egy ilyen kapcsolatban és bizony mondom néked, sértettségből, indulatból, felháborodásból, akármiből, de úgy rúgnám ki két lábbal, hogy szóhoz sem tudna jutni.
Nincs még megállapodva, minél inkább akarod magad mellett tartani, annál inkább mehetnéke lesz. Nekem egy percig sem kellene.
Bocs, írtam, miközben már válaszoltál.
Szóval 3 éve csak jártok? Komolyabb elköteleződés nélkül?
Miért is ne "beszélgetne" más lányokkal?
Lehet, hogy már meg is tette/teszi?
3eve és nem élünk együtt.
Első kapcsolat
De nem értitek, hogy NEM csak beszélgetni akar ezekkel a lányokkal? Hogy nem így értette...
Hanem ismerkedni, flörtölni, stb..
Így van!
Pláne ha megérted, hogy nem a gyámságod alatt áll, és azzal beszélget, akivel kedve tartja. Nem szorul az engedélyedre.
Nem lehet szabad döntésképes ember módjára, a másikban is tisztelni a szabad, döntésképes embert?
Köszi a válaszokat, de itt sokan félreértetek.
Nem tiltok neki semmit se!
Neki az fáj hogy én vagyok neki az első mindenbe és ki szeretne tapasztalni más lányokat is..Ő így értette.
A férjemmel mentünk az utcán karonfogva, és jött velünk szembe egy csaj, ő pedig visszafordult, jól megnézte... persze én felháborodtam, mire ő: csak hűséget esküdtem, nem vakságot!
Nálatok is, attól még nyugodtan társaloghat, érezheti magát jól mások társaságában is, nem a "kizárólagos tulajdonjogod", szabad ember! És ha nem viselkedsz vele szemben "okosan", akkor bizony könnyen talál náladnál "okosabbat", szebbet, jobbat...
Ha te vagy neki az igazi, úgyis melletted marad.
Ha ezt írta akkor korlátozod,vagy így érzi magát!
Rögtön szakítani kell?Nem lehet megbeszélni a dolgokat?
Kérdezd meg tőle ő mit szeretne!
Nem a tulajdonod!
Köszönöm a válaszaitokat!
Hát ez az hogy ő nem a sima beszélgetésre gondolt szerintem.
Lehet féltékeny vagyok, beszélgetni engedném,engedem is.. csakhogy ő flörtölne, csajozna, így értette szerintem.
Nem tudom mit tegyek..
Féltékeny vagy! Szokjál le róla!
Írd neki vissza: Ne is! Akkor nem tudnál különbséget tenni a javamra. :D