Na látod,ott még kábeltévé is van,itt még az sincs,csak a upc vagy a digi tv,de az sem mindenkinek,nekünk például van upc is telefon is ,csak éppen ha internetezek,nem tudjuk használni,mert az internet telefonról működik.A faluban szinte semmi közmű nincs.Na hát ez a helyzet
Ez a probléma egész nagy városokban is fönnáll. A mikrohullámú vagy vezeték nélküli interneten kívül mindegyikhez telefonvonal kell. És ha nincs akkor baszhatod. Egyik osztálytársamék egy sorházba költöztek és vagy két hónapba telt mire bevezették a telefont meg a kábeltévét, de az internetet már nem bírták mert nincs rá kapacitás. Nekünk szintén megvan kötve a tcommal a szerződés hogy mihelyt lesz vezetékes telefon telepítésére lehetőség bekötik az adsl netet de addig mikrohullámút használunk ami kb 3szor annyiba kerül.
igen,ugyanis én egy picike somogy megyei faluban lakom,már évek óta szeretnénk a faluba adsl internetet,de eddig csak a polgármesteri hivatalban csinálták meg,a lakosság az otthonába nem tudja használni,mert nincs rendesen kiépítve,én és édesanyám már mindent megpróbáltunk,hogy a lakosság részére is elérhető legyen ez a szolgáltatás,de nem csinálnak semmit,most már a leveleinkre sem válaszolnak,hát ezért jutott eszembe ez a kérdés.
"Az élet leckék sorozata, melyeket át kell élnünk, hogy megértsük őket és rájöjj,miért kaptad, mikor megérted maga a felismerés az ami megváltoztatja életedet..."
" Nincsenek "jó" és "rossz" helyzetek: valamennyi helyzet egyszerűen alkalom a tanulásra.
Konkrét példa: Van egy nagypofájú évfolyamtársam aki még emó is(nem tom mond e ez valamit) és pár napja fölkerült napiszarra(ez sem tudom mond e valamit [link] és azóta nem hogy nem szólt be, de alig látni a folyosón, és még a fejét is elfordította amikor szembe jött velem. Mi ez ha nem a szégyen hatalma.
Ismét szeretném kérni a véleményeteket.Azt szeretném megkérdezni,hogy volt e már olyan ügytek.amit nem tudtatok békés úton elintézni(hivatalos ügyek,egyebek)és mikor a nyilvánosság felé fordultatok vele(tévé,újságok)megoldódott a probléma.