Ti hisztek a sorsban? (beszélgetés)
és a "véletlenek"?
vagy neked nem volt még olyan, hogy tudod h ez nem véletlen? én elhiszem azt is ha nem, csak kíváncsi vagyok:)
Miért kanyarodnál el?Hiszen szorosan összefügg a témával:)
Szerintem nincs eleve elrendeltetettség,vagyis sors.
Mindenki "sorsa"úgy alakul,ahogy akarja,ahogy alakítja,amiben hisz.
én abban hiszek, hogy isten lehetőségeket ad, és mi magunk eldönthetjük, hogy élünk vele avagy nem
tehát mi irányítjuk a sorsunkat. (Isten meg néha azért besegít):)
;) jó gondolat, de nem az enyém :D
Mellesleg én nem foglalok állást, hogy valaki megírta e. A fene tudja.
hát ebben igazad van, h valakinek meg kellett "írnia" ezt és egy dolog van amiben ez az egész összpontosulhat...
jó gondolat:)
OK, más téma :)
Mellesleg ezekbe szeretek mélyen belemászni, de most akkor hagyjuk :).
Már dilisnek érzem emiatt magam :D:D:D.
Bad obsession :D.
Én is hiszek a sorsban. Semmi sem történik véletlenül vagy ok nélkül.
Hogy megvan-e írva előre? Úgy tartom, hogy sorsunkat mi is irányíthatjuk. Ha nem teljesen is, de valami szinten befolyásolhatjuk a tetteink, cselekedeteink segítségével. A mondás is így tartja: "Amit teszel,az leszel." Mert miképpen ma cselekszek,aképpen alakul majd sorsom.
köszi:)
Ádám szerintem se működik össze vissza, de ha már egyszer itt vagy ide születtél a saját szüleidhez, a lelked csak beleköltözött a testedbe.és szerinted miért, ha nem az miatt h végigjárd azt a sorsot, amit annak az embernek írtak?
persze változtathatsz rajta valamennyit, de akkor mi értelme lenne annak h oda születtél?
csak volt valami oka...
szerintem a sors csak odarakja eléd a lehetőséget, és aztán élhetsz vele vagy sem...ez a szabad akarat, de ha már kétszer háromszor is odanyomja szerintem elgondolkoztató.
de akkor is a te döntésed.
ez nagyon jó:)
mióta vagytok már együtt? ő is így gondolja ahogy te?:)
Vigyázz, ha nem véletlen azzal azt állítod, hogy vélhető (vagy ez, vagy az). És ha vélhető, akkor modellezhető is. Ha mindent ismernénk és írnánk olyan programot, ami képeslenne a világot modellezni ...
Ha münködne a dolog, akkor ez az életnek nevezett dolog egy diktátum.
Gondolom nem erre számítottatok, hogy erre fog haladni a topik, bocssztok, nem akarok ilyen bélyeget nyomni rá.
Az tényleg igaz h magunk is alakítunk rajta, de szerintem az alapok adottak..
ti hogy ismerkedtetek meg?:)
További ajánlott fórumok:
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Ti hisztek az ima erejében?
- Ti hisztek ebben a dologban hogy"null-sík"?
- Amityville, avagy mennyire hisztek az ott történt dolgok valódiságában?
- Hiszel a sorsban?
- Ti hisztek a sorsban? Lent a többi :D