Ti hány pontot adnátok az arcomra, ill. mit változtatnátok meg? (beszélgetés)
miért innen várod a visszaigazolást, hogy csinos vagy?
miért pakolgatod fel-le a képeidet?
ne haragudj, de nekem ez tök gáz.
Annyian elmondtátok már őszintén...
Nekem már nem kell...
Szívesen.
Ja, és én nem változtatnék rajtad semmit.
Változtass te magadon azt, amit TE szeretnél.
Ha a helyedben lennék, nem gondolkodnék pl azon, hogy milyen ruha állna jól. Mert semmi új ruhát nem vennék. Eszembe sem jutna. Járnék abban ami van, viszont ezerrel elkezdenék okosan enni meg mozogni. Nem a ruhatáram igazítanám a testemhez, hanem a testemet alakítanám olyanra, amit el tudok fogadni, nem ruhával takarni.
45 évesen is. 22 évesen meg pláne. Nem más miatt, magam miatt.
Mondjuk nem is pontoztatnám az arcomat. Tök gáz.
Na de ez én vagyok.
Ne változtass semmit, szép vagy!
Egyedül talán azt mondanám,hogy mosolyogj!:) Jól áll.:)
megváltoztatni nem tudod magadat. alapvetően nincs probléma, a szemöldököd lehetne természetesebb, illetve, felül az egyik fogad, de az sem gáz. szerencsés vagy, kedves arcod van.
inkább az öltözködéseddel tudsz csinosabb, kifinomultabb lenni.
Szerintem ezeken a képeken nem látszik annyira az igazi arcod, amit az emberek látnak belőle, mert direkt úgy pózolsz, illetve felülről fotózol, hogy ne látszódjon pl a tokád, ha van, márpedig ekkora súlyfelesleggel, amit a másik topikodban írtál, gondolom van.
Ezért magadat csapod be, ha ilyen fotókról kérdezed, hogy mi a véleményünk, hiszen az emberek az utcán nem ilyen pózban látnak, hanem a valódi arcodat. Így nehéz véleményt mondani a kép alapján, sőt, ég nehezebb megmondani, hogy mit változtass, hiszen a megváltoztatni való dolgokat szándékosan eltakarod.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!