Ti hány embernek vesztek karácsonyi ajándékot? (beszélgetés)
Én is lefújtam ezt a karácsonyi őrületet.
Szenteste meg kell mindent főzni sütni , hogy első nap az ő családját járjuk körbe, mert náluk úgy illik. Hogy másnap bírjanak pihenni az én családomhoz meg nem muszáj.
A gyerekek meg nem bírnak játszani a játékokkal, mert nem vagyunk itthon.
Anyuék persze megértették hogy ezentúl négyesben töltjük a karácsonyt amott meg kiverte a biztosítékot, de minket ez már nem érdekel.
A második nyugodt karácsonyunkon vagyunk túl:))
Csak a gyerekeknek, szerintem felnőttnek felesleges, nem erről kellene szólnia.
De hát ez is már csak a pénzről szól.
Úgy érzem, hogy nem csak 1.000,- Ft-tal fognak a szeretteim kevesebb ajándékot kapni. Ez a felmérés eredménye ugyanis, hogy ennyivel költenek majd az ajándékozásra kevesebbet a családok.
Szerintem ez nem valós, ennél sokkal kevesebbet fognak költeni. Legalábbis, ahogy olvasgatom a fórumokat, hogy milyen kevés az embereknek a pénze. :(
Aranyos vagy, köszi.
Tudod az a ciki, hogy a párom is utálja, de akkor is azt mondja, nem igaz, hogy évente 1-szer nem bírom ki.
Hát, jobban kibírnám, ha tartanánk a kapcsolatot, pont ez háborít fel, hogy évente 1-szer "szeressük egymást" gyerekek.
Elhatároztam, hogy nem megyek többé, mindenki azt mond, amit akar! A tavalyi is egy nagy rohanás volt, 2 helyre mentünk, 3 család jött hozzánk, ez 5 nap, kemény takarításokkal, állandó főzéssel, készülődéssel, szegény gyerekek meg 30.-án tudtak örülni az ajándékoknak, 30.-án értem rá leülni velük játszani, örülni egymásnak. Addigra persze nem volt az az igazi kari hangulat.
Most máshogy lesz, még ha össze is kapunk a párommal.
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Mi volt a legpocsékabb karácsonyi ajándékotok?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?
- Karácsony - végülis ki hozza az ajándékot?