Testvérbabakocsit meddig használtátok? (tudásbázis)
Előbb írtam egy hosszút...
Röviden.Pár házzal arrébb van egy 3gyermekes család.
Kb.2-3-4 évesek a gyerekek.
Anyuka a kicsit viszi biciklin a két nagyobb megy külön kisbiciklivel.Nagyon ügyesek meg lettek tanítva mit szabad mit nem.Az utcánkban már versenyeznek ki ér haza előbb.Mi hozzánk sincs közel az ovi.
Úgy is itt a jó idő szerintem menjetek biciklivel oda és vissza is.Biztos tetszene mindkét gyerkőcnek.
Babakocsit semmikép ne vegyél. Csak rögzítesz egy rossz szokást, hogy némi hiszti után nem kell gyalogolni. Kismotor, pedál nélküli bicikli nem lenne megoldás?
Én is ültetem a nagyfiam a kistesó babakocsijának elejére, de több kilométer gyaloglás után! Nem egy játszótér-otthon távolságon.
Szerintem sem kéne négyévesnek kocsi... Én a lányomnak kétéves koráig használtam, aztán azt mondtam, sétáljon, hadd erősödjön a lába. Bírja is több km-t simán legyalogol. A nagyobbik négyévesen többet tudott már gyalogolni, mint sok felnőtt, ezt komolyan mondom. Én erre fokozottan odafigyeltem, egy gyereknek óriási a mozgásigénye és hatalmas távokat képesek sétálva, futva megtenni.
Ha tényleg fáradt a gyereked, talán érdemes lenne kivizsgáltatni, nincs -e valami egészségügyi probléma mögötte, ekkora gyereknek simán bírnia kéne a sétát. Lehet persze, hogy csak nincs hozzászokva.
Én babakocsit semmiképp se vennék. Esetleg ha megoldható, vinnék az oviba rollert vagy kismotort, és azzal jöhetne haza.
4évesen szerintem nem kéne már venni,igaz nem tudom mekkora a gyermeked de már nem tudnátok kihasználni.Milyen fellépőtök van mert ha sima akkor cseréld le ülésesre,talán az jobb megoldás.
Nekünk amúgy Graco stádium duó testvérkocsink van. De csak a napokban születik a Kistesó.
Nekem nagyon tetszik,meg ajánlottak még hasonló típust is.
Nálunk kisebb a korkülönbség.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Meddig használtátok a légzésfigyelőt? Meddig ajánlatos használni?
- Használta már valaki a Mucofalk Orange béltisztitót? Meddig lehet? Mik a tapasztalatok?
- Meddig használtátok a légzésfigyelőt?
- Ha volt utazóágyatok, azt meddig használtátok a gyereknél?