Testvér fellépőt nem tudjátok esetleg hol kapok olcsón?Vagy van esetleg eladó valakinek? (beszélgetés)
:DDDD
ez jó
Ja, akkor úgy lett volna, ha végig bent maradnak :)
De így is érdekes hogy ennyire összeidőzítettétek őket :))
És 1 nap lesz a 3 gyerek között :)
Ez csúcs!!!
Hát igen,a 6 év az azért sok,hisz ő már nagy gyerek úgy mond:-))
2 kislány elsz,így 3 lány lesz a családban,apa kisebbségben:-)2 petéjüek lesznek s anagylány már várja őket nagyon:-)
Megnéztem:lányok :))
A páromnak is az volt a vágya, hogy iker lányi legyenek... De nem lettek :) Most meg már tuti nem is lesznek..
úúú de jó, gratulálok!!
fiúk-lányok? vagy vegyes :DD
Az, hogy mennyire válik be egy ilyen kütyü, úgyis csak akkor tudod meg ha használod. Kérdés pl, hogy a nagyobbik tesó akar-e rajta állni meg ilyenek. De ha veszel használtan, vagy akár újba is, és nem jó, még mindig eladhatod... Ha ilyen kicsi korkülönbség lenne a gyerekeim között én is tuti megveszem, de azért hogy egy 6 éves bohóckodjon, nem adtam ki ennyi pénzt :))
Igen,ikreim elsznek:-)2 hét múlva ilyenkor már babázunk:-))
Igen,azért is gondoltam,bár a férjem szerint nem olyan praktikus dehát nem ő lesz velük itthon...s segítségem emg nem mindig lesz...
Tehát ikreid lesznek?
Vagy nem jól értettem....
Szerintem is sok helyzetben praktikus lehet, főleg ha még csak 2 éves a nagyobbik... Gondolom mire a játszóról hazavonszolódtok vagy ilyesmi.. Csak gyorsabb ha rááll egy ilyen "izére", lehet haladni és Ő is élvezi, nem fárad el. És nem kell futni utána :D
Pontosan,ahogy írtad Hajni:-)
Mivel a kistesók ketten elsznek így gondoltam venni kellene,de tökéletes a használt is nem kell új,mert a nagyobbik meg 23 hónapos,s félek ha sétálni megyünk ő el fog szaladni,vagy ez csak asz én rossz meglátásom...Nem tudom...
Ez akkor lehet praktikus, ha mondjuk 2-3 év különbség van a tesók között, és a nagyobbik is még lassan tud menni. Ha van ilyen fellépő, akkor lehet haladni :)))
Igaz az enyémek között majdnem 6 év van :DD De a nagyobbik folyton be akart ülni a kocsiba, ezért gondoltam veszek egyet, aztán leesett az állam. ( kb. 10-12 ezer ft)
Sziasztok!
Néztem a teszveszt,a vaterát meg a zsibvásárt is,hát vannak árak,de hátha tud valaki olyan oldalt vagy ismerőse van aki eladná jó áron és szólna azt megköszönném!
Üdv,Andi
További ajánlott fórumok:
- Tudjátok esetleg, hogy ha valaki olyan megy gyesre, akinek végrehajtása van és nincs jövedelme, akkor a gyes-ből tilthatnak le?
- Meg tudjátok írni esetleg, hogy mit kell pontosan beküldeni az OEP-nek.A költs.tér.papírt meg a jegyeket amivel utaztam vagy van még más is?
- Mi lehet ennek a játéknak a neve? Ovis anyukák esetleg tudjátok?
- Nem tudjátok esetleg, hogy januárban a rokkantsági járadék összege emelkedik-e?
- Tudjátok esetleg, hogy ma este miért maradt el a Violetta című sorozat?
- Samsung 7350-es telefonnál tudjátok esetleg, melyik a legoptimálisabb beállítás fényképezésnél?