Testtekercselés otthon - tippek (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Testtekercselés otthon - tippek
Sziasztok!
Eukaliptuszolajjal jó lehet a testtekercselés?
Két csöpp olivaolajba tettem úgy 15-20 csepp eukaliptusz olajat, betekertem magam háztartási fóliával, most fekszem betakarózva, és várok. Nem érzek semmiféle bizsergést, nem fázom (elvileg az eukaliptuszolajtól fáznom kéne, ugye?)..
(Mellette váltózuhanyzom naponta legalább egyszer, + heti 2 spinning... :) )
Még csak három hete kezdtem el, alig várom a változást!
Sziasztok!
Én a kínai boltban kapható paprikakrémet használom ami 500ml 800ft-os, de annyira éget hogy azt hittem felhólyagosodom... Viszont 1 óra és elmúlt a hatása (ez olyan hogy hiába mosod nem enyhül egyáltalán, mert kínomban próbáltam), de, leülve látszott a kis rés ami normál vékony comb esetében látszik, puha és érzékenyebb bőr, de a szöveteket írtó mélyen tisztítja. Hála az égnek nem lettem Sharpei de ahol több tekercselési vonal volt ott szabály szerűen jobban meglátszott. De ember legyen a talpán aki több mint heti 1-szer megcsinálja, mert ez majdnem durvább volt nekem mint a 3 szülés...
Szia!
És te pontosan milyen krémet tudnál ajánlani? A fórumon megemlített fahéj, paprika, esetleg a Dr. Kelen fél termékek?
Sziasztok!
Kozmetikus és cellulit terapeuta vagyok , több éve foglalkozom arc és testkezelésekkel.
Az egyik kedvenc testkezelésem a Body Wrapping= Testekercselés , ebben próbálok segíteni nektek.
Fontos tudnivalók ,amik hatékonyabbá teszik a kezelést:
A fólia minősége ,mindig válasszatok lélegző/növényi fóliát.
Sona ne kenjetek magatokra 100%-os vérbőség fokozó olajokat,mert ezektől allergiások lehettek.
Sziasztok!
Nekem evelin feszesítő krémem van. Inkább hűsítő hatás. A derekamra és a csípőmre szeretném tekerni a fóliát. Szerintetek jó, ha feszesítő krémet kenek alá? Valahol olvastam h paprikakrémet kennek alá, ami melegít.
Sziasztok!
A fahejolaj mellett van egy kis "utmutato", aszerint 50 ml krembe 10 cseppet szabad tenni.
En szemely szerint feszesito krembe kevertem, es nagyon jo!
Szia!
Szerintem ne próbáld meg,mert az ekcémás bőr nagyon érzékeny igy is,ezekben a krémekben meg olyan anyagok vannak amik nagyon csíphetnek,megszenvednéd.Max az általában is használt zsíros krémeddel bekened és befóliázod magad azzal is izzadni fogsz,de ha csak fóliázol akkor is.
szia mindenkinek!
újvagyok itt,és engem is érdekelne a testtekercselés,de nemtudom hogy milyen foliát használjak,és milyen olajat.terhességicsikokra kellene ami hatásos.
köszi elöre is!
sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy kiszáradásos ekcéma mellett lehet-e tekercselni?
Sziasztok,
otthoni testtekercselést végzek wellnes paprikaolajjal.Érdeklődnék, hogy tudtok e valami praktikát, hogy minél hamarabb lehűljön utána a bőröm.Hiába mosom le,még utána is nagyon csíp vagy 1 órát.
Amúgy szerintem nagyon látványos, még csak 2 alkalommal tekercseltem,de már most sokkal szebb a bőröm.Mellette minden nap ellipszis trénerezek és persze visszafogtam az evést.
Várom a tippeket.Előre is köszi!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen a testtekercselés? Mik a tapasztalatok?
- Milyen krémekkel érdemes próbálkozni testtekercseléskor?
- Aromaterápiás testtekercselés
- Egyszerű tippek, ötletek, otthonra? pf. decopuage, mindenféle technika?
- Milyen varrógépet vegyek ha otthon eladásra szeretnék készíteni ágytakarót, női felsőket, szoknyákat ilyesmi?Légyszi adjatok tippeket, tanác
- Csaljunk fényt az otthonunkba... Lakberendezési tippek/trükkök