Tesóm magában beszél. Ez normális? (tudásbázis)
Az én kolleganőm is mindig kommentálja amit csinál :D
Eleinte zavart, már meg sem hallom. Sőt rám is ragadt belőle, de figyelek ,hogy ne csináljam :)
Én is szoktam hozzáfűzéseket tenni a közlekedő partnerekre!
Pl., hogy "ez egy olcsóbb típusú" autó és biztos nincs rajta index, azért nem használja...
De azt is mindig megjegyzem, hogy nagyapa még lovaskocsit vezetett, amikor valaki behúzódik a felezővonalra, hogy meglepetésszerűen, onnan forduljon jobbra!!!!!!!!!! :)))
Én terhesség után állok vissza nehezen normál működésbe.
Vagyis hogy pl menjünk babám, teregessünk/mosogassunk/nyissuk ki apának a kaput, ilyenek. Szülés után még egy ideig marad a többesszám, de én ezt nem gondolnám kórosnak :D
Én vezetés közben szoktam inkább láttamozni, amit csináltam, mert elég gyatra lámpáink is vannak, ahol 3, jó esetben 4 autó megy át sokszor... szeretem szavakban is kifejezni, mikor örülök, hogy keveset bambáztak előttem, é átértem én is :D
Nővérem mindent kommentál, amit csinál. Akkor is, ha egyedül van otthon, akkor is, ha ott van vele valaki. Azt mondta, mikor rákérdeztem, hogy a gyógyszertárban, ahol a nyugdíja előtt dolgozott, ez volt a szokás és rajta ragadt. Ez tényleg így lehetett egy gyógyszertárban, hogy mindenki mondta a magáét?
Ez biztos nem valami agyi probléma előtünete? Aggódom érte. Régebben nem tűnt fel, hogy csinálta volna.
További ajánlott fórumok:
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- 22 hós fiú nem beszél még! Szerintetek ez gond vagy fiúknál normális?
- Ki hogyan oszlatja el magában a kételyeit? (Bizalom-féltékenység)
- Betegség-e, ha valaki társaságban magában beszél?
- Rendszeres gyermekvédelmi mit foglal magában?
- Normális ha egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán beszélünk telefonon?