Ki hogyan oszlatja el magában a kételyeit? (Bizalom-féltékenység) (beszélgetés)
Addig nincs féltékenység, amíg nincs okom rá.
Ha okom van rá, akkor meg nincs már kapcsolat.
Sziasztok!
Annyira borzalmas ez a féltékenység. Szerintem mindenkiben megtalálható csak ki, hogy dolgoza fel és, hogy kezeli! Én borzalmas vagyok! Az elözö párkapcsolatomban nagyon féltékeny voltam, éreztem, hogy nem őszinte a párom hozzám és mind be is igazolódott idővel. Csak egy kicsit kelett keresnem, persze ő mindent tagadott, és a vége is az lett, minden amit éreztem igaz volt. Új kapcsolatom lett és teljesen új lappal kezdtem, nem féltékenykedtem pedig ott volt a volt nő képe a falon, jelszó a számítógépen a volt nő beceneve, stb...., de egyszer telefonált a volt nő és akkor besokaltam megmondtam a magamét és azt mondta, hogy okés befejezték. Na és ez volt 2 éve, ez éve áprilisában találtam olyan leveleket amiket mikor elolvastam az újra felépített bizalmamat teljesen szétrombolta. Állítja, hogy ez régen volt és lezárta örökre a dolog, de nem tudok bízni. Most vagyok terhes a 2 gyerekünkkel és teljesen kivagyok borulva, hogy mitévő legyek, nem tudok bízni benne és nem tudom, hogy bízhatnék megint.
Nincs őszinte férfi.Egyszerűen nem létezik.
Mellesleg spinnelinek üzenem itt és most hogy boldog párkapcsolatban élek már pár éve.De tapasztaltam eleget.A mostani is füllent néha.Elviselem,mert ellensúlyozza más jó tulajdonsága.El kell dönteni hogy elviseljük e vagy sem a dolgot.Ennyire egyszerű.Mérlegelni kell hogy együtt tudunk e élni a hibáival vagy sem.
De hogy őszinte férfi,meg szent ember aki soha...na ez vicces lenne.
Persze a hit szép dolog.
Szia!
Nagyon tetszik a véleményed :-))
Nálam az a gond, hogy én már egy filmre is féltékeny vagyok, az "olyan" filmekre....
És, hogy bele is tudnék makkanni, az is biztos. De hogy lehetek ilyen idióta????
nemcsoda,Buxa véleményét én sem osztom,-de veszem,h ő így gondolkodik..:(
....
:))))-olvasgatom a hsz-okat ,és ez kiverte a biztit:)))
olyan jót vihogtam rajta,h köszi neked!!!
egyébként már kezdett az éles stílustól nyíladozni a bicskám:((
A féltékenység csak saját magunkról szól, soha nem a másikról, akire féltékenyek vagyunk. Csak saját magunkat látjuk olyankor és semmi mást, a saját egónkat féltünk! Ezen kéne túllépni, átlépni a korlátokon és megérteni azt hogy azt a szerelmet, amit itt bent a szívünkben tápláljuk sosem veszítjük el, azt már soha senki nem veszi el tőlünk. Lehet, hogy a szerelmünket (az embert) elveszítjük, de az érzelmet nem. Féltékenységet hagyni kell, hadd teljesedjen ki, nem szabad elnyomni, minél jobban megpróbálja valaki elnyomni ezt az érzést, annál többet fog foglalkozni vele és annál több szerepet fog játszani maga a féltékenység az életében.
Ha néha féltékeny vagyok, akkor azonnal magamban keresek próblémát, mi válthatja ki ezt belőlem... szerencsére egy ideje nem tapasztalom a jelenséget, pedig pár hónapja még el nem tudtam volna képzelni ezt!
Minden férfi hazudik? Hát... akikkel én találkozok azok nem... hogy miért nem? mert hiszek abban, hogy nem... ha valaki mégis, hát aztán akkor mi van, van még egy csomó őszinte pasi ezen a világon, majd megtalálnak, vagy én őket!
Lányok!huszonévesen az ember még nem kapott pofonokat az élettől.Rózsaszínben látja a világot.
Mentem.További szép napot mindenkinek!
Közben megnéztem,hogy ki hány éves.
Gondoltam,hogy a Buxa a legidősebb hármótok közt.
Sajnos van némi igazság abban,amit ír!
Én is tudom hogy nem őszinték, senki sem őszinte, mindenki hazudik. Ami viszont érdekes hogy megvettem egy könyvet aminek a címe A testbeszéd enciklopédiája, abban leírja hogy bármit mond a száj a gesztusokat még ha tudatosan irányítjuk is apró jelek leleplezik a hazugokat.
A múltkor voltunk strandon a párommal, és utána megjegyezte hogy egyetlen lányt sem látott aki nálam szebb lett volna. Érdekes módon láttam hogy nem hazudott. Egyetlen gesztus sem volt ami azt mutatta volna. Az a legrosszabb amikor látom hogy egyes gesztus nincs a helyén és mégsem bírom elviselni az igazságot.
DDDDDDDDD
köszi spiné az osztályzatot,de az egyes is jó,ha jó oldalról nézzük.DDD
További ajánlott fórumok:
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- Betegség-e, ha valaki társaságban magában beszél?
- Rendszeres gyermekvédelmi mit foglal magában?
- Tesóm magában beszél. Ez normális?
- Létezik olyan, hogy a fenyőfa magában nem jó tüzifa?
- Tojásrántottát szoktatok magában enni? Kenyér zsömle stb. nélkül vagy úgy nem túl jó a gyomornak és kell mellé egy kis kenyér?