Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova? (beszélgetős fórum)
Igen.
Párommal Párizsba, kicsit giccses és talán korai még. Ha nem oda, akkor Hamburgba egy hétre. Jövő héten eldöntöm és meg veszem a jegyeket. Mind a kettő kicsit drága, de legalább szép helyek.
Ma nem lehet,de holnap már igen....
Amúgy te nagyon megkeseredett lehetsz.Volt idő mikor mi sem tudtunk a Balcsira menni,sőt még strandra sem,de aki tudott azt szívesen meghallgattam,hogy milyen volt a nyaralása.
Soha nem voltam irígy.....
Szerintem nem ma utaztak le a Balatonhoz, tuti ott vannak már pár napja, és még jól is eshet egy kirándulós nap. Holnap pedig vidáman fognak újra pancsolni a Balatonban már.
(a te fajtád viszont a saját posványában dagonyázik, a képzeletbeli 400 ezres külföldi utazásai között)
Dunakanyar?
Jó hely! ;)
Görögországban voltunk 10 napot Nei poriban.
Ez volt az első igazi nyaralásunk párommal..hát soha többé Görögország.
Igénytelen, koszos,büdös, elhanyagolt, bár az emberek kedvesek és tényleg elmondhatom hogy mindenhol tisztességesen adtak vissza, de maga a környezet valami borzalom.
rengeteg helyet beterveztünk... csak az időnk kevés :S
Erdélybe 100% hogy megyünk, meg Horvátországba; aztán talán Salzburg, majd én még szeretnék itthon is elmászkálni pár nap Balaton, pár nap Eger, pár nap Dunakanyar... ez a terv
ja és nagyon ráindultam Brugge-re
További ajánlott fórumok:
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Malév helyzet, így foglalj nyaralást, lehet, hogy itthon maradsz..
- Mit terveztek Valentin-nap estére?
- Van köztetek olyan aki valószínűleg lemondja a balatoni nyaralást a fertőzésveszély miatt?
- Idén nyáron bevállalnátok egy Görögországi nyaralást?