Sziasztok! Használ esetleg valaki közületek kendermag olajat? A LifeCode Központban voltam egy teljes körű állapotfelmérésen, és javasolta a doktornő, hogy használjam ezt mert nagyon jó a gyomorra. Amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vegyen részt ezen a szűrővizsgálaton, nagyon részletesen kiterjed mindenre!
léteznek immunerősítő teakeverékek, aztán sok-sok olyan zöldség, gyümölcs, aminek magas az antioxidáns tartalma (pld.: hagyma félék, piros bogyós gyümik- cseresznye, megy, stb., kivi, citrom...), és ami nagyon jó, az a grapefruit csepp!
vincetoxicum és echinachea homeopatiás golyók. A nagy kiszerelés igen olcsó. Két hétig napi 1*5 golyó mindkettőből azután egy hét szünet és ez így mehet több hónapig is.
Vmi olyasmikkel aminek B vitamin tartalma van....eyt onnan gondolom h patikaba adnak b6 és b12 legyengűlt idegrendszerre magnéziummal...szerinetem az is jó kell legyen amikbe ez az anyagok természetesen megvannak
Minél több tippet szeretnék kérni Tőletek, hogy mivel lehet minél hamarabb felerősíteni a legyengült szervezetet, immunrendszert.
Nem baj, ha kicsit gusztustalan a dolog, de legyen lehetőleg természetes, költségkímélő és hatékony. Nem vitaminokra és csodaszerekre kérek tippeket, hanem házi módszerekre. Aki tud, írjon.
Egyet én is tudok: naponta meginni egy nyers tojást.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.