Humoralis immunglobin érték emelése természetes módszerekkel (beszélgetős fórum)
Bocs, azt hittem, az IgA-hiányra írtad.
Az izolált IgA-hiányhoz gyakran társul allergia.
(Azt, mondjuk, nem értem, miért szteroidot adtak rá, ez szerintem műhiba [ha csak azt adnak]. Vagy tán adtak mást is mellé? Vagy mire beértek az ügyeletre, megszűntek a tünetek?)
"Azért ne fessük az ördögöt a falra, fölöslegesen, ha kérhetem. Főleg, hogy nincs konkrét diagnózis. (A "nagy alacsony IgA" nem diagnózis!) "
Nos igen...Nem voltam elég konkrét,elnézést kérek!Nem az IgA problémára gondoltam,nem értek hozzá,hanem erre a történésre:
"mogyorós chipses tálba nyúlt, szájába vett egy ilyen snack-et, majd 10 perc múlva, súlyos ödémás tünetei lettek. Arca bedagadt, levegővétele nehézkessé vált, de szerencsére időben értünk az ügyeletre, ahol szteroidot kapott, majd kórházi felvételre került sor. "
EZ elég komoly.IgA-hoz semmilyen szinten nem értek,csak amennyit hozzászóltam,azt tudom.
"az ügy elég komoly"
Azért ne fessük az ördögöt a falra, fölöslegesen, ha kérhetem. Főleg, hogy nincs konkrét diagnózis. (A "nagy alacsony IgA" nem diagnózis!)
Pl. ha izolált IgA-hiányról van szó (ez nem derült ki egyértelműen), az általában nem súlyos betegség. Elsősorban a légúti, ezenkívül a bélrendszeri, húgyúti fertőzések gyakoribbak.
Gyógyszerre (iv. immunglobulin) elsősorban akkor van szükség, ha az IgG-szint is alacsony.
Hogy a probiotikumoknak van-e a hatásuk a nem probiotikum-antigénre specifikus IgA-termelésre, azt nem tudom.
Hát...Nem nagyon vágom az immunológiát,de a probiotikus baktériumok növelik az IgA produkciót, a vastagbél nyálkahártyát erősítve ezzel.Hát...az is valami,ha ezt szeretnéd.
Sajnos,amennyiben mogyoró allergiája van,az nem oldható meg semmilyen módon,csak az elkerüléssel.
Nagyon fontos:csak az probiotikus termék,amire ez rá van írva!
Szintén fontos,hogy prebiotikumot is kapjon mellé,mert a bacik ezt eszik.
Ezügyben a kezelőorvosotokkal,gyerekorvossal és a védőnővel egyeztess,mint minden egyébben,az ügy elég komoly,ne itt kérj tanácsot,itt zömmel nincsenek szakemberek.
Amit írtam...nem gyógyít és nem helyettesít semmit!Kiegészítésnek rendben lehet.
"Humoralis" :-D
Olvass vicceket! XĐ
Sziasztok! 11 hónapos kisfiammal szilveszterkor kórházba kerültünk, ugyanis egy mogyorós chipses tálba nyúlt, szájába vett egy ilyen snack-et, majd 10 perc múlva, súlyos ödémás tünetei lettek. Arca bedagadt, levegővétele nehézkessé vált,de szerencsére időben értünk az ügyeletre, ahol szteroidot kapott, majd kórházi felvételre került sor.
A kivizsgálás során kiderült,hogy az IGA értéke nagyon alacsony.
Tudnátok írni természetes immunerősítő szert, gondolok itt homeopátiás gyógyszerekre, gyógynövénykivonatokra stb.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Milyen természetes módszerek vannak a szülés megindulásának elősegítésére?
- Milyen természetes módszereket tudtok pattanások ellen?
- Sopron, Szombathely felé Lyme-kórt természetes módszerekkel gyógyító orvost ismertek?
- Dúsabb arcszőrzet természetes módszerekkel, hogyan érhető el? (szakáll)
- A legjobban bevált természetes vérnyomáscsökkentő módszerek (gyógyteák, stb.)