Természetes dolog a kívánósság a terhesség alatt, vagy csak egy ürügy? (tudásbázis)
A lányom általában normálisan étkezik, de a terhességei idején marokszám ette a búzadarát szárazon.
Nem hiszem, hogy erre csak ürügy kellett volna neki! :D
Szerintem nem véletlen, ha valaki kívánós. Persze mértékkel kell mindent enni.
Én citromot eszek citrommal, és nagyon jól esik. Pár napja dinnyét kellett vennem, mert megvesztem érte. :D
A salátát is kívánom, meg a terhességem legelején a joghurtokat.
A kedvenc gyümölcsömet, a banánt sajnos nem bírom megenni. :(
:)
Szerintem természetes dolog.
Nem voltam igazán kívánós,de nagyon jól esett a májkrém magában,a csípős dolgok(ételek,paprika),és a csoki.de ezeket terhesség előtt is ugyanúgy megettem,és most is:)ja,és az őszibarack,ebből képes voltam egy kilót megenni egy nap,kisFiam is imádja!
Nem voltam iagzán kívánós sem az első, sem a mostani terhességem alatt.Viszont voltak dolgok amiket a terhesség elején jobban kívántam, de aztán azok is elmardtak;)
Az első terhességemnél az első hetekben liter szám ittam a tejet.A mostaninál pedig megvesztem az erőspaprikáért:D
Azóta a tej ivászatom is vissza állt a normális mennyiségre, és erős paprikát sem ettem már több hónapja
szerintem nem.
Viszont ha párod otthon lenne,neked is lehetne ürügy!:)
Szerintem sem ürügy!
Én is kívánós voltam: csokit Pepsivel!!! :DD
Én is sokáig azt hittem hülyeség az egész.Mígnem a saját bőrömön tapasztaltam.Fiatal voltam nem is tudtam hogy terhes vagyok.Előtte nemsokkal voltam dokinál És valószínűleg azért nem vette észre mert még nagyon az elején járhattam.Egy családnál laktunk ahol volt 2 kislány.Egyik este mandarint kaptak az anyjuktól.A nyálam csorgott érte,de gyerektől nem kértem.Elmentem inkább a környéken boltokba vadászni,de nem jártam sikerrel.Másnap már cseppekben véreztem,de mivel a doki szerint nem voltam terhes nem is figyeltem fel rá,csak másnap mikor már a görcsöktől fel se tudtam állni.Spontán vetélésem volt.
Úgyhogy szerintem van olyan hogy kívánósság.
En nagyon kivanos voltam, de sosem kivantam orult dolgokat, pl. epret ejjel 2-kor.
De minden nap megettem 3 narancsot es 2 grapefruitot. Es amit lattam, azt kivantam mindig.
Nem hiszem hogy ürügy lenne...Nem voltam igazán "kívánós" a terhességeim alatt,de elsőnél nem birtam megenni a paradicsomot pl,pedig imádom....de bármilyen paradicsomostol rosszul voltam....
Másodiknál,életemben elősször vettem egy üveg olajbogyót,előtte azt sem tudtam mi az....nos azt elkezdtem enni,csak úgy magában,nasiként és nem birtam abbahyagni...mást nem kívántam különösebben,de kettő üveggel is megettem egyszerre....a családban egyedül,rajtam kivül-a picifiam szereti nagyon azótta is.Kisüveges vagy kistasakos azonnal elfogyik ha meglátja:))
Te voltál már terhes?
Nem az.
Szerinted normális esteben az ember befalna egy fej lilahagymát üresen úgy ahogy van?Vagy felkelnél hajnali kettőkor és magad elé vennéd az ubisüveget?
Szerintem nem ürügy. (Bár az érdekes, ha nasit kíván az ember. Az elgondolkodtató)
Én az első szakaszban a káposztát, utána a salátákat(burgonya, francia, vitamin) és végül a szőlőt kívántam. Gondolom vitamin hiányom volt
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Szeretnék a terhesség előtt méregteleníteni, és természetes alapú vitaminokat szedni. Ki mit próbált ki? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
- Normális dolog, ha a nő a terhessége, szülése után sokkal feledékenyebbé, szétszórtabbá válik?
- Lehet egy ilyen dologból terhesség?
- Terhesseg alatt, tud valaki valamilyen termeszeters gyogymodot a huvelygomba fertozesre?
- Terhesség alatt természetes gyógymóddal lehet-e húgyúti fertőzést kikúrálni?