Terhességi táppénz (beszélgetés)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lene hogy visszamenőleg vissza e tudja adni a tàppénzespapírt a doki ha elveszett vagyis nem kapta meg a fönököm akivel elküldtem? Sajnos az én dokim szabadsàgon van de màs helyetesití ő is ki tudja adni nekem visszamenőleg vagy nem?
Így van, nem fizikailag megterhelő, hanem a stressz a probléma, aki elég komoly méreteket ölt sajnos.
Mondjuk ilyen szempontból neked rosszabb volt, a pakolás valóban nem ennek megfelelő tevékenység :(
Nagyon köszönöm a válaszotokat, sikerült beszélnem a nőgyógyásszal és a háziorvossal is, szerencsére mindketten ugyanígy gondolták, szülésig maradhatok. Nem mintha annyira szeretnék, de sajnos muszáj, nem bírom jelenleg sem az utazást, sem a sok kapkodást, a hematóma miatt pedig fekvésre ítélt szextilalommal együtt.
Egyébként 24 éves vagyok. A kockázatis dolog is fura volt, mert a doki azt mondta az endo miatt magas kockázatú leszek, de mégis az alacsonyat karikázta, amit a mai napig nem értek, hogy most miért.
De nem számít, ennek ellenére remélem minden rendben lesz! :)
Szia Vivien!
Nincs ebben az egészben tapasztalatom, de véleményem szerint, mivel volt 3 endometriózissal kapcsolatos műtéted, simán van rá esély, hogy kiír a háziorvos. Szerintem egy probát megér. A rizikó felmérési lapon milyen besorolást kaptál? Hány éves vagy?
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok a véleményetekre, illetve a tapasztalataitokra. A Következő a történetem: Hál’ istennek összejött a baba, (korábban volt 3 műtétem endometriózis miatt) most vagyok a 9. hét elején. Nagyon stresszes a munkám, ügyfélszolgálaton dolgozom (áramszolgáltató), ahol minden fél órában teljes idegösszeroppanás az ügyfelektől, körülményektől stb. Emellett több, mint 100 km-t utazom naponta csak azért, hogy dolgozhassak. Eddig minden rendben ment, múlt hétig nem volt probléma, de görcs + enyhe vérzés keretében kórház, ahol kiderült, hogy a petezsák alatt keletkezett egy majdnem akkora hematóma, mint a magzat. Kaptam rá gyógyszert, hátha felszívódik. A kérdésem, hogy mennyire tartjátok esélyesnek hogy a doki végleg kiír táppénzre szülésig? Volt már valaki hasonló helyzetben? Nagyon féltem a babámat, és szerintem egyik fent leírt tényező sem kedvez neki.. Előre is köszönöm a válaszokat! :*
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Nyaralás veszélyeztetett terhesség miatti táppénz alatt
- Táppénz terhesség alatt, tudna valaki segíteni?
- Táppénz terhesség alatt
- A terhesség hanyadik hetétől voltál táppénzen?
- Ha próbaidő alatt elküldenek veszélyeztetett terhesség miatt táppénzre, akkor felmondhatnak a táppénz ideje alatt?