Terhességeim és babáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Terhességeim és babáim
Köszönöm lányok:)
Egyenlőre nem tervezünk 3-ik babát-ennyi albérletbe nagyon sok:)de ha tőlem fügne hatalmas családom lenne:)
Mos 5 év tuti szünet van,kell egy kis regenerálódás,munka,aztán majd meglátjuk hogy alakulunk:)Lány?valahogy fius anyuka vagyok kislány sose jutott eszembe de ha egyszer az is lesz megbírkózom vele is:)- ugy 8-10 év mulva remélem:)
Szia!
Nem semmi a történet, és az sem, higy volt erőtök kitartani és megpróbálni!
Az, hogy a két fiú közöttt pici a korkülönbség, az szerintem még kimondottan tökjó is lehet :)
A két legidősebb tesóm között is csak 10 hónap van, az én szüleim is vállalták, fel sem merült az ellenkezője! Persze nehéz 2 picivel, de amint kicsit nagyobbak lesznek, könnyebb lesz és jó barátok is lesznek majd, hiszen majd'hogynem egyszerre élik át az új dolgokat.
Sok erőt kívánok Nektek, jó egészséget!
Gratulálok Nektek, nagyon szép család vagytok:)))
Lesz 3. baba?
A történet eleje nagyon durva!!És meghökkentő....
De a vége csodaszép!!
Sok boldogságot nektek!!!
Az eleje a történetnek nagyon bántott engem is. Utálom az ilyen bunkó nővéreket, semmit nemtud csak beolvasni az embernek... tartsa meg magának...
Viszont két egészséges szép gyermeked van, próbáld a múltat felejteni, és minden szépet és jót nekik adni!:) Sok boldogságot
Nagyon sajnálom amit át kellett élned az életed elején. De kárpótoljon érte 2csodálatos kisfiad!!! Nagyon bátrak voltatok hogy így is vállaltátok(egyik pici-másik kicsi):)))
Sok boldogságot nektek!!
Gratulálok! Sok boldogságot kívánok Nektek! :)))
Az viszont érdekelne,hogy hogy nem altattak,mikor el kellett vetetni a babádat? Hogy hogy mindent láttál? Ez borzalmas!!!
Gratulálok!
Legyen az életetek ilyen szép,mint a történeted vége!:)
Ugrás a teljes írásra: Terhességeim és babáim