Terhesség első heteiben túlzott álmosság? (beszélgetés)
Minden terhesspég más és más.
Legalábbis ezt állítják.
Nálam volt olyan,hogy egy esküvőn elaludtam,csak a végén ébredtem fel,mikor a férjem rángatta a karom,hogy most már mehetünk a vacsora helyszínére.
Akkor 6 hetes voltam.
Nekem a párom ette észre:
" tuti terhes vagy, mert állva is elaldunál!"
És tényleg az voltam :)
Jah én is aludnék, de itt van a másik csenevész.. mikor őt vártam nem volt gond aludtam mint a mormota, de most ő itt van nekem és nem hagy... ha sikerül akkor du. mellé bújok az ágyba :D
Amúgy ez normális, hogy aluszékony van, inkább, mint a hányinger...
Tudjátok még mit figyeltem meg?
Borzasztó érzékeny vagyok,vagy elsírnám magam csak úgy,vagy annyira felidegesítenek,hogy magamra sem ismerek! Hát nagyon gáz vagyok :))) Remélem hamar elmúlik.
Pár napja egy idősebb nő húzogatta rám a száját a pénztárnál(a gyerek a babakocsiban,felöltöztetve overállba),alig vártam már,hogy kiérjünk. És nem tetszett neki,hogy előre hívtak,hogy hamar kijussak a gyerekkel. Úgy felidegesített,hogy elkezdtem vele veszekedni,hogy akkor menjen ő előre,de siessen,mert időre megyek és mondom biztos nem ér rá a nyugdíjas éveiben kivárni a sort:) Hát szegény adtam neki,de volt pofája előre menni! A többiek csak néztek,hogy ez most mi? :)))
Szóval ilyenek:)))
szia
én 12,14, sőt néha 16 órákat aludtam az első hetekben, de aztán kb 13.héttől javult...most 16 hetes multam, délután még van hogy alszom, de már nem vagyok "álomkóros".doki szerint ez előfordul.aludtam amikor csak tudtam.ha megszületik már úgysem tudunk.hihi.ne aggódj, majd javul.és minden terhesség más és más.
Ismerős.... talán az első gyereknél csak nem vettük észre, mert meló után nem jött a 2. műszak.
Ha otthon vagy, akkor aludj délután is. Ha még dolgozol, akkor KITARTÁS!!! Este egy picit többet seítsen apuka (nálunk bevált).
Amúgy a 16. hét után nekem kicsit javult a helyzet, bár ma cudarul vagyok, mert a nagyobbik hajnal 4 után felkelt, és nem aludt vissza.
Én is így voltam az elsőnél,hiába ragadtak a szemeim,nem aludtam napközben,nagyon ritkán csak :)))
Most aludnék,mint a tej egész nap,de a Fiam leköti minden időmet,ha meg ő alszik,én főzök,takarítok stb :)))
nekem a MagneB6 segített. napi 3x1-et szedtem, a 35. hétig. sokszor állva majd elaludtam!
most már málnateázok. :)
Szia!
A terhességem alatt végig kísért az álomkór:) de tényleg az utolsó pillanatig:) azóta pedig mint a mérgezett egér ...nem tudnék aludni napközben:)
Sziasztok!
Ez a második terhességem,10 hetes vagyok,de már 2-3 hete nagyon nagy álmosság,fáradékonyság van rajtam.
Tudom ez a terhesség velejárója,de az első terhességemnél nem emlékszem,hogy ennyire ki lettem volna :)))
Elkezdtem szedni terhesvitamint,remélem ez dob valamit az állapotomon.
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
- Pajzsmirigy alulműködés a terhesség első heteiben
- 33 terhességi héten normális a fáradtság és az álmosság?
- Gravida mellé kell Magne B6 a terhesség első heteiben?
- Erős hasi fájdalom normális a terhesség első heteiben?