Terhesség alatti barnázás (beszélgetés)
En most 12 hetes terhes vagyok, par napja orgazmus utan nemi barna ver tavozott. Osszesen nem volt kb 1 ml sem de rendesen megijedtem mert az elozo terhessegem ugy ert veget a 11. het kornyeken, hogy elkezdtem verezni es nem maradt abba, veteles lett belole. Szerintem barnazas es barnazas kozt is van kulonbseg. Viszont teny hogy nem fogsz tudni semmit se tenni amint elkezdodik a verzes, nem rajtad mulik innentol.
Alnisa te a hozzaszolasaid alapjan egy muvelt embernek tunsz, aki igenyes a sajat irasara ezert ki merlek javitani ha nem haragszol: felvallrol. :)
Ez egy akkor aszság, ez a "van aki végig vérzik, barnázik" Persze 10 millióból 1 akinél egészséges baba születik ebből. A többi baba meghal.
Ne vegyük már félvárról egy buta városi legenda miatt.
Azóta nézték a babát, jók a méretei? Igen progeszteron pótlás kellene, de már lassan nem..... Azt a 12 hétig szokták alkalmazni.
Lehet heamatoma is, az se veszélytelen a babára nézve, már ez sokszor csak később lesz biztos, amikor a baba és heamotoma is elér egy bizonyos méretet (tehát biztosra látják).
Elég szomorú, hogy félvárról veszik.
De sajnos sokszor így van.
Nekem adtak progeszteront minden terhességemnél, de két vetélést "produkálnom" kellett, mire elküldtek kivizsgálásra. Természetesen ki is derült probléma, ha akkor adnak vérhigítót, akkor megmaradnak a babák. Mivel a terhesség alatt besűrül a vér, a hormonváltozás miatt és eltömíti az eret, ami a babát táplálja, így ő meghal, mivel nem jut neki vér..... Egyébként nálam ez is barnázással járt! Az egyik baba 9 a másik 8 hetes volt, amikor már véreztem és akkor ügye már elhalt terhesség volt. De már a 6 héttől volt barnázás, de előtte mind a két baba fejlődött, volt szívhang.
Nincs minden rendben! A barnázás sosem jó, mert nem természetes velejárója a terhességnek!
Ha progeszteron hiány ,akkor elveszíti a babát, ha heamatoma, akkor is vigyáznia kell!!!
Sokat értesz hozzá!
Már az is baj, ha minden rendben?
Megmondta a nőgyógyász, hogy minden rendben, akkor meg miért parázol?
Mellesleg idegeskedj csak, az biztosan árt a babának és akkor végre igaziból lesz okod aggodalomra.
Megjegyzem, van aki végig menstruál, nem csak barnázik mégis egészséges babája születik.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatti cukorbetegségnél miket szabad enni?
- Volt valakinek olyan, hogy a terhesség elején 6-7. hétben a barnázás oka a beágyazódás volt?
- Terhesség alatti barnázás.
- Hasmenés után nagyon gyenge barnázás a terhesség 5. hetében, bajt jelent?
- 6 hetes terhességnél mi okozhat barnázást?
- Korai szakaszban lévő terhességnél a barnázás mit jelent?