Terhesen fürödtök/fürödnétek a Balatonban? (beszélgetés)
Látom már rég nem írt ide snki, de azért hátha nem halt még meg a fórum.
Szóval én fürödtem Balatonban, tengerben, bányatóban. Nőgyógyászom azt mondta bárhol lehet, csak strandon nem (mármint medencében). Tóban csak ha jó nagy. Gyógyvíz nem ajánlott, nem csak a gyógyhatás hanema medence miatt sem.
Szováta?
Én tuti nem mennék, mert gyógyvíz, honlapról idézek, ezekre ajánlják: "A tó vize, valamint a benne található iszap - idült nőgyógyászati, krónikus reumás, periférikus idegrendszeri illetve baleset utáni mozgásszervi megbetegedésekre javallott - gyógyhatása közismert."
Konkrétan azt tudom, hogy a hazai gyógyvizek terhesen tilosak, ezt nem ismerem, de gyanús a nőgyógyászati hatás miatt.
Inkább a Balatont javaslom... :-)
Szerintem rengeteget fejlődött, érdemes lenne gyakrabban megnézned:) Vannak valóban olyan részei, amik lemaradtak, de az utóbbi években sok helyen látványos és pozitív változást tapasztaltam. Vagy olyan mázlim volt, hogy mindig jó helyet fogtam ki:)A szoci vendéglátásból nem sok maradt, de az meg valóban kell a nosztalgiához:)
Egyébként az eredeti témához visszatérve, az 5 hónapos terhes szomszédasszonyom válasza a következő volt, amikor megkérdeztem: "terhes vagyok, nem pedig beteg, miért ne fürödnék?!"
Szerintem sokat fejlődött,és bevallom ,nekem tetszik a régi "LÁNGOS UND PALACSINTA" stílus is:DDD
Jó oké,tudom,de egy kis nosztalgia is kell néha:DD
Nekem semmi bajom a Balatonnal, bár ritkán voltam ott-ahogyan hallottam inkább a körülötte kiépülő szoci vendéglátás és részenkénti elhanyagoltsága miatt nem kedvelik sokan.
Pedig meg lehetne csinálni jobban, igényesebben is.
Persze:))
Tudom.
A tenger is csodaszép,azt is imádom,mindegyiknek meg van a maga szépsége.
De nem hinném,hogy koszos lenne és pocsolyának kellene becézni,ha jól tudom ,(utána néztem,ne írjak hülyeséget)Közép és Nyugat Európa legnagyobb tava:))))))))))
:)
sokan vannak ezen a véleményen felesleges mindent magára húznia az embernek.
Dehogy:))
Szerintem a legtöbb itt jelenlévő vitázó a "proli-pocsolya"miatt rágott be:))
ti végülis azon vitáztatok 2 óráig, hogy van aki szereti a balatont és van aki nem?
:)
Semmi ,imádom Pestet is ha felugrottunk néha,szerettem Bécsbe is járni,de az igazi kikapcsolódás számomra nem ez.
Városi lány voltam,pontosan annak is a legközepén nőttem fel,elég volt belőle:))
na legalább ma sokan elolvassák:)
aztamindenit!
hát, az északi parton (ugye én erről beszéltem) vannak ám más helyek Füreden kívül! na egy ilyen másik budai sznoblábmosóban 150 a jegy!
egyébként azt sosem értettem, hogy aki még nem volt (nem is lesz) ilyen vagy olyan szituban az miért osztja az észt, pl Balaton és terhesség témában, ha egyikben sem érintett? véleményed lehet látatlanban, csak kb jelentéktelen ha nincs tapasztalat a dologhoz. Bááár, lehet Te is babát vársz? akkor visszaszívom!!
Biztos szerethet,ha egyik büdös nagyvárosból elvisz egy másik büdös nagyvárosba romantikázni:)))
Számomra a kikapcsolódás ,az olyan valamit jelent,amit nem tehetek meg bármelyik nap.
És ez a Balatont is jelenti,meg számtalan gyönyörű tájat,ahol nem házak,kocsmák,vendéglők,színházak,ember hegyek,akár kiszolgálnak engem,akár sem,ahol nem kell felöltözni ,sminkelni,kinézni ,egyszerűen csak pihenni.....vágod?:))
További ajánlott fórumok:
- Lelőttek egy vaddisznót, mert megmártózott a Balatonban
- Szabad terhesen a Balatonban fürdeni?
- Lehet már a Balatonban kisgyerekkel fürödni? Milyen a víz hőmérséklete?
- Májusi műtét után, júniusban lehet fürdeni a Balatonban?
- 4 éves és 1.5 éves gyerekeket hogy vinnéd be a Balatonba? Karúszó, mellény, úszógumi? Északi part hamar mélyűl a víz.
- Hol lehet kutyával fürödni a Balatonban?