Terhes vagyok segítség? (beszélgetés)
Szia!
Ha te vagy a képeken, akkor elég magabiztosnak tűnsz! Ha felneveltél már egy fiút, akkor meg főleg! Vágj bele!! Büszke lehetsz magadra! Ha szeret a párod, akkor veled marad, ha nem akkor nem is érdemel meg.
...és még ezt találtam: (itt ugyanaz a vonalas szám van)A mobil a magánrendelés száma...
"Urbán dr-nőét meg tudom adni, de hetek mire időpontot kapsz és legközelebb pénteken rendel magánban 10ezerért @char 20/4468052 ezt az asszisztense veszi fel, közvetlenül a dokinővel talán holnap az ambulancián tudzs beszélni.
464-8776 az ambulancia teló száma, kb. 8tól van ott vki...doki csakf9től de érdemes minél korábban odamenni!"
Urbán Márta
Cím:1119 Budapest, Bártfai U. Telefon:(1) 4648715 Egy ilyet találtam...
Minden jót, és gondtalan, örömteli babavárást!!
(Az a pici élet szerintem sokkal fontosabb, mint a párod véleménye vagy viselkedése, de remélem, ő is örülni tud majd neki.)
Az anyagi helyzetedet Te ismered, hogy ha egyedül kellene felnevelni akkor feltudnád-e.
Először szerintem azt döntsd el, hogy Te szeretnél-e babát. Bár az, hogy igen az írásodból azt hiszem elég egyértelműen látszik. Ebben az esetben pedig SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET NEKTEK!
Egyetértek teljesen.
Oké, hogy az anyagiak is számítanak, de túlzás, amit manapság csinálnak, hogy ettől teszik függővé a gyerekvállalást. Régen is születtek gyerekek sokkal nehezebb anyagi helyzetű családokba, mégis felnőttek/felnőttünk tisztességben.
A gyerek pedig egy emberi lény, nem valami használati tárgy - kell, nem kell, most nincs rá szükségem... Ezt az oldalát is nézni kéne a dolognak.
elég siralmas h ilyen idős férfiak még mindig félnek az igazi kötelezettségtől.mikor nőnek fel 60 évesen?
sajnálom h nem állt melleted igazi pár,de te nagyon erős vagy ha felneveltél egy beteg babát már és biztos menni fog neked még1szer ha akarod. és fiatalabb márúgyse leszel. egyzser élünk. a férfiak meg bánják majd...
Én az anyagi helyzet részéhez tudok hozzászólni. Anyuméknak sem volt rózsás a helyzetük, amikor én útnak indultam, de megoldódott minden, és végül helyre rázódtak anyagilag. A barátnőméknél anyagi mélypont volt, a Párját belehúzták egy büntetőügybe, két év kellett, mire tisztázta magát, mert ártatlan volt, és kaptak kártérítést. És közben két szép gyermekük született. A Húgoméknál is hasonló helyzet volt, mint nálunk. Babavárás, és mi ezek tükrében is hisszük, hogy minden meg fog oldódni, mert náluk is akkor anyagi problémák voltak, de mára helyre jöttek, és egy gyönyörű 20 hónapos baba büszke szülei. Mindenkinél megoldódott. Egy gyermek hatalmas ajándék a sorstól.
Gondolj arra, hogy Te sem leszel már fiatalabb. És ketyeg a biológiai órád a babavállalás szempontjából!
És a múltkor egy nagyon kedves ismerősöm írta:
Ahová a JóIsten ad báránykát, oda ad legelőt is. ;)
Ha anyagi helyzeted elbírja,mindenképp szüld csak meg!!!
Úgyis majd megbarátkozik vele,főleg,ha majd a kezében tartja:)
Jó, ha van melletted egy férfi, de olyan sok házasság végződik válással, tehát a nő egyedül marad a gyerekkel, gyerekekkel.
Magadnak szülöd, sok férfi azzal kimeríti a teendőit, hogy megcsinálja. Sok pedig a válás után legalább anyagilag támogat, de sajnos egyre kevesebb a tipikus család (apa, anya, gyerek(ek).
Ha mindig is akartál még egy gyereket, tartsd meg szerintem.
Kibabrált velem a sors,ugyanis 20 éve szültem a volt férjemtől egy Down szindrómás gyermeket.Aki már kész férfigyerekMindíg is bennem volt hogy szeretnék egy egészséges babát de mindíg azt vártam hogy legyen mellettem egy biztos férfi.A válásom után volt egy jó anyagi körülmények között élő párom akitől 30 körül lettem 2x terhes.Nagy pánikrohai voltak hogy neki nem kell gyerek.Le is mondtam a gyerekvállalásról pár évig.Úgy terveztem 38 évesem majd megtalálom a párom es 40 körül lesz mégyegy gyermekem.A párom meg is van minden jó és szép csakhogy ez a férfi meg bizonytalan az anyagi helyzetében ami igaz is ebben a Magyarországi helyzetben.Most teherbe estem kb 2-3 hetes lehetek és természetesen ennél a férfinél is ijedtséget tapasztalok.És azon töprengek hogy tulajdonképpen én miért mindíg a férfitól várom hogy mellettem legyen hiszen felneveltem egyedül és a szüleim segítségével egy Down kórok gyereket.
Szerintetek van biztos egy ember életében vagy az adott szituációhoz kell alakulni mert tapasztalatom szerint tervezni nem lehet!
Ti mit tennétek?Kell férfi gyerekvállaláshoz vagy a nő mindíg magának szül?
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Terhességi teszten nagyon halvány a csík. Terhes vagyok?