Tepsiben sült sajtos hal recept

30 dkg filézett hal
10 dkg ementáli vagy trappista sajt
5 dkg vaj
4 dl tejföl
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
2 db tojás
2 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál bazsalikom
ételízesítő
őrölt fehérbors
A Tepsiben sült sajtos hal elkészítési módja:
A halakat dörzsöld be ételízesítővel, borssal és bazsalikommal. Egy jénai tálat kenj ki vajjal, és helyezd bele a húst. A tejfölt a tojással, a liszttel, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával keverd simára. Ízlés szerint borsozd, illetve szórj bele ételízesítőt. Előmelegített sütőbe tedd be. Amikor a hal már majdnem puha, vedd ki, szórd meg sajttal a tetejét. Tedd vissza, és hagyd, hogy rápiruljon a tetejére.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. okt. 15. 17:07
A tepsiben sült sajtos hal elkészítési módja és hozzávalói.